Διαγνώστηκε με ανεύρυσμα ο Τατσόπουλος που κατέρρευσε στον «αέρα» εκπομπής (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
ΥΔΑΤΟΡ
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Διαγνώστηκε με ανεύρυσμα ο Τατσόπουλος που κατέρρευσε στον «αέρα» εκπομπής (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε κρίσιμη καρδιοχειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο πολιτευτής και συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος, ο οποίος το πρωί της Τρίτης (01-10-2019) υπέστη διαχωριστικό ανεύρυσμα ενώ βρισκόταν στον «αέρα» εκπομπής  στον Alpha...

Ο Πέτρος Τατσόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Εκτός Γραμμής» με τον Τάκη Χατζή και τη Λίδα Μπόλα προκειμένου να μιλήσει για το προσφυγικό.

Ξαφνικά και ενώ ήταν στον «αέρα», ζήτησε να αποχωρήσει καθώς ένιωσε έναν έντονο πόνο στο στήθος όπως είπε, με τον Τάκη Χατζή να του προσφέρει νερό και να δίνει break.

Κατευθείαν έφτασε ασθενοφόρο στις εγκαταστάσεις του Alpha και παρέλαβε τον Πέτρο Τατσόπουλο, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο. Όπως διαπιστώθηκε από τους γιατρούς υπέστη διαχωριστικό ανεύρυσμα και αμέσως διασωληνώθηκε για να χειρουργηθεί.

Το απόγευμα της Τρίτης (01-10-2019) έγινε γνωστό ότι ολοκληρώθηκε με επιτυχία και μετά από 5 ώρες το χειρουργείο, στο οποίο υποβλήθηκε ο Πέτρος Τατσόπουλος. Οι γιατροί του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου εμφανίζονται συγκρατημένα αισιόδοξοι για την κατάσταση της υγείας του, ενώ τονίζουν ότι θα παραμείνει σε ΜΕΘ για τα επόμενα δύο 24ωρα.

ΒΙΝΤΕΟ

Χαλκίδα: Νέα εξέλιξη! Διαγνώστηκαν με κορονοϊό δύο συγγενείς του δικηγόρου Θανάση Λιαγκάκη που νοσηλεύεται στο «Σωτηρία» (ΦΩΤΟ)

  Στο Νοσοκομείο «Σωτηρία» συνεχίζει να νοσηλεύεται ο γνωστός Χαλκιδέος δικηγόρος, Θανάσης Λιαγκάκης, ο οποίος, -όπως αποκάλυψε το Evia Zoom...

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ