Δικηγόρος οικογένειας Παναγιώτη - Ραφαήλ: «Ανακρίβειες ότι δεν έχει εγκριθεί η θεραπεία στην Αμερική για να καλυφθούν ευθύνες» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δικηγόρος οικογένειας Παναγιώτη - Ραφαήλ: «Ανακρίβειες ότι δεν έχει εγκριθεί η θεραπεία στην Αμερική για να καλυφθούν ευθύνες» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τι λέει η δικηγόρος της οικογένειας του μικρού Παναγιώτη - Ραφαήλ Γλωσσιώτη που διαμένει στην Εύβοια...

Η Αριάδνη Νούκα, η οποία διατηρεί τα δικηγορικά της γραφεία σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, τόνισε σε εκπομπή τοπικού καναλιού της Βόρειας Ελλάδας ότι το φάρμακο έχει εγκριθεί στην Αμερική και ήδη το έχουν πάρει παιδάκια και έχει πολύ καλά αποτελέσματα
 
Κάνει έκκληση να ανταποκριθεί ο κρατικός μηχανισμός και να διαπραγματευτεί η πολιτεία με την κλινική ώστε να μειωθεί στο μισό το κόστος όπως έγινε και στην Κύπρο΄με τον μικρό Αντώνη.

Ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Ο ΕΟΠΠΥ απέρριψε το αίτημα ακολουθώντας την γνωμοδότηση του Ανωτάτου Υγειονομικού Συμβουλίου ότι δεν υπάρχουν μελέτες και επιστημονικά δεδομένα. Τα λέγανε εξαιρετικά αόριστα ενώ το φάρμακο έχει εγκριθεί στην Αμερική, και για να εγκριθεί στη κυκλοφορία, έχουν στηριχτεί σε επιστημονικά δεδομένα και ήδη το έχουν πάρει παιδάκια για να σταματήσει η νόσος. Το φάρμακο είναι ελεγμένο και δεν μπορούν να λένε τραγικές ανακρίβειες για να καλυφθούν κάποιες ευθύνες για τη μη έγκριση του φαρμάκου.

Την Δευτέρα θα καταθέσουμε την τελική αίτηση θεραπείας και ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει δεκτή και να φύγει το παιδί. Ούτως η άλλως έχουν μαζευτεί 2 εκατομμύρια ευρώ δηλαδή έχει καλυφθεί το ήμισυ και παραπάνω του κόστους αυτής της θεραπείας».

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA