Δροσιά Χαλκίδας: 49χρονος παρίστανε τον πωλητή λαχανικών και λήστεψε 89χρονο - Του άρπαξε 1.150 ευρώ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δροσιά Χαλκίδας: 49χρονος παρίστανε τον πωλητή λαχανικών και λήστεψε 89χρονο - Του άρπαξε 1.150 ευρώ

Ταυτοποιήθηκε ο 49χρονος Χαλκιδέος αλλά δεν συνελήφθη γιατί δεν εντοπίστηκε στα πλαίσια του αυτοφώρου...

Σύμφωνα με την Ασφάλεια Χαλκίδας, η ληστεία σε βάρος 89χρονου Χαλκιδέου διαπράχθηκε μεσημβρινές ώρες της Τετάρτης (02-10-2019) στη Δροσιά Χαλκίδας.

Στο πλαίσιο της έρευνας, ταυτοποιήθηκε ένας 49χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη ληστείας.

Συγκεκριμένα, ο 49χρονος κινούμενος με αυτοκίνητο, πλησίασε τον 89χρονο, τη στιγμή που έφτασε έξωθεν της οικίας του, προκειμένου να του πουλήσει οπωροκηπευτικά είδη.

Ο ηλικιωμένος προέβη στην αγοραπωλησία με τον 49χρονο και στην προσπάθεια του να βγάλει χρήματα από την τσέπη του παντελονιού του, προκειμένου να πληρώσει για τα προϊόντα που είχε αγοράσει, ο 49χρονος με τη χρήση σωματικής βίας, απέσπασε από την κατοχή του το χρηματικό ποσό των 1.150 ευρώ και τράπηκε σε φυγή.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA