Για δημόσιες σχέσεις ήρθε στη Χαλκίδα ο Διοικητής του ΟΑΕΔ; Ούτε κουβέντα για την ανεργία! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
ΥΔΑΤΟΡ
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Για δημόσιες σχέσεις ήρθε στη Χαλκίδα ο Διοικητής του ΟΑΕΔ; Ούτε κουβέντα για την ανεργία!

Σε μία περίοδο που μαστίζεται και η Εύβοια από την ανεργία, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του Διοικητή του ΟΑΕΔ, Σπύρου Πρωτοψάλτη στη πόλη της Χαλκίδας την Παρασκευή (11-10-2019)...

Και ενώ θα περίμενε κανείς ότι η ανεργία θα ήταν το επίκεντρο αυτής της επίσκεψης, ο ΟΑΕΔ στο δελτίο Τύπου αναφέρεται σε άλλα θέματα, όπως ότι αποφασίστηκε η δημιουργία τμήματος αρτοποιίας - ζαχαροπλαστικής στην ΕΠΑΣ Χαλκίδας του ΟΑΕΔ, που αφορά μεν την εκπαίδευση των μαθητών, αλλά δεν αφορά το μεγαλύτερο μέρος της τοπικής κοινωνίας. Επίσης τονίζεται με έντονα γράμματα ότι ο Διοικητής είχε συζήτηση με τον επιχειρηματία Ιωάννη Παπαθανασίου, ο οποίος, εδώ και χρόνια, είναι πρόεδρος του σωματείου Αρτοποιών Εύβοιας και τίποτα παραπάνω.

Ο λόγος της συζήτησης δεν δημοσιοποιείται και προκαλεί εντύπωση ότι κάτι τέτοιο εμπεριέχεται σε ένα δελτίο Τύπου ενός Δημόσιου Οργανισμού όπως ο ΟΑΕΔ, από τον οποίο οι άνεργοι πολίτες της Εύβοιας περίμεναν να ενημερωθούν για κάτι σημαντικό που αφορά αποκλειστικά την διαβίωση τους, και όχι αν συζήτησε ο Διοικητής με την ηγεσία του Επιμελητηρίου, τους βουλευτές και τον κάθε επιχειρηματία και τον κάθε κύριο Παπαθανασίου.

Άραγε για δημόσιες σχέσεις ήρθε στη Χαλκίδα ο κ. Πρωτοψάλτης;

Δείτε το δελτίο Τύπου του ΟΑΕΔ, στο οποίο δεν υπάρχει ούτε κουβέντα για την ανεργία:

Χαλκίδα: Νέα εξέλιξη! Διαγνώστηκαν με κορονοϊό δύο συγγενείς του δικηγόρου Θανάση Λιαγκάκη που νοσηλεύεται στο «Σωτηρία» (ΦΩΤΟ)

  Στο Νοσοκομείο «Σωτηρία» συνεχίζει να νοσηλεύεται ο γνωστός Χαλκιδέος δικηγόρος, Θανάσης Λιαγκάκης, ο οποίος, -όπως αποκάλυψε το Evia Zoom...

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ