Κατέληξε η γυναίκα που προσπάθησε να σώσει βουλευτής της ΝΔ (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
ΥΔΑΤΟΡ
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Κατέληξε η γυναίκα που προσπάθησε να σώσει βουλευτής της ΝΔ (ΦΩΤΟ)

Η 62χρονη γυναίκα, στην οποία τις πρώτες βοήθειες είχε παράσχει ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Μαραβέγιας, άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο του Βόλου...

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ της Πέμπτης (17-10-2019) στο κέντρο του Βόλου, όταν ο γιος της 62χρονης ακινητοποίησε το αυτοκίνητο που οδηγούσε και άρχισε να καλεί σε βοήθεια όταν διαπίστωσε ότι η μητέρα του είχε καταρρεύσει.

Τις εκκλήσεις για βοήθεια άκουσαν στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή, με τον K. Μαραβέγια, ο οποίος είναι γιατρός χειρουργός, να σπεύδει και να παρέχει τις πρώτες βοήθειες μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο και μετέφερε τελικά την άτυχη γυναίκα στο νοσοκομείο, αφήνοντας την τελευταία της πνοή.

Πληροφορίες: Thenewspaper.gr

Πλημμύρισε και το Κέντρο Υγείας Ψαχνών - «Ήμουν εγκλωβισμένος για πάνω από μισή ώρα και το νερό ξεπέρασε το μισό μέτρο», καταγγέλλει ασθενής αστυνομικός (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Από το ισχυρό μπουρίνι που ξέσπασε την Κυριακή (09-08-2020) πλημμύρισε και το Κέντρο Υγείας Ψαχνών όπως θα δείτε στο βίντεο που δημοσιεύε...

Βίντεο - Ρεπορτάζ