Ξεκίνησαν τα ταξίδια: Το Επιμελητήριο Εύβοιας πάει Ισπανία με 20 επιχειρηματίες | EviaZoom.gr - Εύβοια News
ΥΔΑΤΟΡ
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Ξεκίνησαν τα ταξίδια: Το Επιμελητήριο Εύβοιας πάει Ισπανία με 20 επιχειρηματίες

Στα πλαίσια του προγράμματος «ERASMUS+» με τίτλο Σχεδίου «ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΒΙΤΡΙΝΑΣ» το Επιμελητήριο Εύβοιας διοργανώνει εκπαιδευτική αποστολή στην Ισπανία για 12 ημέρες 11 διανυκτερεύσεις 1/11/2019 - 12/11/2019 για 20 συμμετέχοντες...

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

«Υποψήφιοι δικαιούχοι στην κινητικότητα είναι ιδιοκτήτες και στελέχη εμπορικών επιχειρήσεων που προέρχονται από επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου Εύβοιας και δραστηριοποιούνται στον Νομό.
 
Οι εκπαιδευόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν πρακτική εξάσκηση σε εταιρίες σχεδιασμού μόδας και εταιρίες δημιουργίας design βιτρίνας.
 
Στόχος είναι η δημιουργία πρωτότυπων βιτρινών, εστιασμένων στα θετικά στοιχεία της εκάστοτε επιχείρησης, που σαν αποτέλεσμα θα έχουν να κερδίζουν τόσο τον πελάτη όσο και τον περαστικό και να τους οδηγούν στο εσωτερικό του καταστήματος με απώτερο σκοπό την αύξηση του κέρδους της επιχείρησης.
 
Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει:
 
- Εκπαίδευση/ επισκέψεις αναφορικά με τις αντικείμενο κατάρτισης στο φορέα υποδοχής.
 
- επισκέψεις σε οργανισμούς και επιχειρήσεις.
 
- πολιτιστικές επισκέψεις.
 
Οι καταρτιζόμενοι θα πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους με την έκδοση των κάτωθι πιστοποιητικών:
 
▪ Europass Mobility &
 
▪ Βεβαίωση παρακολούθησης από τον Φορέα Υποδοχής με τον τίτλο του σχεδίου.
 
Το σχέδιο καλύπτεται από Επιχορήγηση του Προγράμματος ERASMUS+.
 
Οι ημερομηνίες που προαναφέρονται είναι ενδεικτικές και ενδέχεται να τροποποιηθούν.
 
Για περισσότερες πληροφορίες και υποβολή αιτήσεων–δικαιολογητικών επικοινωνήστε με την κα. Κάντα Κωνσταντίνα, τον κ. Νικόλαο Ανάγνο ή τον κ. Μουτουσίδη Χρήστο στα τηλέφωνα 2221023510 & 2221086452 ή στο website του Επιμελητηρίου Εύβοιας www.eviachamber.gr /Κατάρτιση – Εκπαίδευση. Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων έως 18/10/2019 με όλα τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα (σε περίπτωση μη προσκόμισης όλων των δικαιολογητικών η αίτηση απορρίπτεται)».

Φονική σύγκρουση: Σκοτώθηκε 45χρονος οδηγός στο δρόμο Θήβας - Χαλκίδας (ΦΩΤΟ)

Τραγικό θάνατο βρήκε, πριν λίγα 24ωρα, στο δρόμο Θήβας - Χαλκίδας, ο 45χρονος Νίκος Σκυριανός ο οποίος κατάγονταν από τη Θήβα... Σύμφωνα με ...

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ