Οι εργαζόμενοι του Δήμου Χαλκιδέων συμμετέχουν στην 48ωρη απεργία της ΠΟΕ - ΟΤΑ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Οι εργαζόμενοι του Δήμου Χαλκιδέων συμμετέχουν στην 48ωρη απεργία της ΠΟΕ - ΟΤΑ

Διαβάστε την ανακοίνωση που απέστειλε στο EviaZoom.gr το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Χαλκιδέων και συγκεκριμένα ο πρόεδρος Χάρης Καραμάντουλας (φωτο) και ο γενικός γραμματέας Νίκος Κατσαμάγκος:

«Το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Χαλκιδέων συμμετέχει και στηρίζει την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ ΟΤΑ για το πλαίσιο των κινητοποιήσεων με αίτημα την απόσυρση του άρθρου 179 που ξεπουλά πράσινο καθαριότητα και ηλεκτροφωτισμό σε επιχειρηματικά – εργολαβικά συμφέροντα…

Την Δευτέρα 21/10/2019 πραγματοποιούμε συγκέντρωση - συνέλευση στο χώρο του εργοταξίου ώρα 11πμ με στόχο την ενημέρωση των εργαζομένων για την κρισιμότητα και την αναγκαιότητα της συμμετοχής μας στις κινητοποιήσεις .

Ολοι μαζί ας δώσουμε το παρόν υπερασπίζοντας την ζωή μας, το δημόσιο και κοινωνικό χαρακτήρα των υπηρεσιών, και τους Δημότες από τα αχόρταγα εργολαβικά συμφέροντα», καταλήγει η ανακοίνωση.
 
Για την ερχόμενη εβδομάδα αποφασίστηκε:

– Την Τρίτη και την Τετάρτη 48ωρη πανελλαδική απεργία των εργαζομένων στις υπηρεσίες Καθαριότητας, Πρασίνου και Ηλεκτροφωτισμού, ενώ με αποφάσεις των Δ.Σ. των συλλόγων-μελών της Ομοσπονδίας μπορεί η απεργία να επεκταθεί στο σύνολο των εργαζομένων του δήμου.

– Την Τετάρτη, στις 10.00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί μηχανοκίνητη πορεία με σημείο εκκίνησης τα γραφεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ στην πλατεία Καραϊσκάκη.

– Την Πέμπτη, ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου στη Βουλή, 24ωρη πανελλαδική απεργία όλων των εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση και την ίδια ημέρα στις 11.00 το πρωί πανελλαδικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA