Ψυχίατρος «έκοψε» από την Αστυνομία τον Τάσο Ποτσέπη (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΟΥ_ΔΗΜΟΣ_ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ
 

Ψυχίατρος «έκοψε» από την Αστυνομία τον Τάσο Ποτσέπη (ΦΩΤΟ)

Έγινε γνωστός μέσα από την τηλεόραση ως ο «Αγάπη μόνο»...

Ο Εδεσσαίος Τάσος Ποτσέπης, γνωστός από το «Ραντεβού στα τυφλά» του Μάρκου Σεφερλή, ήταν ένας από τους 1.500 υποψήφιους ειδικούς φρουρούς που είχαν λάβει παραπεμπτικό για υγειονομικές και αθλητικές εξετάσεις βάσει των μορίων που είχαν συγκεντρώσει στην πρόσφατη προκήρυξη της ΕΛ.ΑΣ.

Ωστόσο ο ψυχίατρος και η επιτροπή ψυχοτεχνικών της ΕΛ.ΑΣ τον έκριναν ακατάλληλο για να ενταχθεί στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

 «Πέρασα χωρίς μέσο με τα πτυχία μου...»

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα bullying επειδή είναι δημόσιο πρόσωπο. «Ήμουν ο 95ος που πέρασα δήλωσε. «Δίκαια, χωρίς μέσο, με τα μόριά μου και τα πτυχία μου. Παρουσιάστηκα την Κυριακή στην ψυχοτεχνική επιτροπή και μας περνούσαν κατά δεκάδες.

Όλοι έμεναν μέσα πέντε δευτερόλεπτα, εμένα με κράτησαν 20 λεπτά και έπεσα θύμα bullying και διάκρισης λόγω του ότι είμαι δημόσιο πρόσωπο. Αφού περίμενα 3,5 ώρες για να αποφασίσουν και αφού μου είχαν κάνει πολλές ερωτήσεις, μου είπαν ότι δεν μπορούν να αποφασίσουν και μου έδωσαν παραπεμπτικό για ψυχίατρο τη Δευτέρα. Πράγματι τη Δευτέρα παρουσιάστηκα στον ψυχίατρο ο οποίος με εξέτασε για 10 λεπτά. Μου είπε ότι την απόφασή του θα την στείλει στην επιτροπή.

Την Τρίτη το πρωί πήγα ξανά στην επιτροπή ψυχοτεχνικών και μου είπαν ότι σύμφωνα με τη δική τους απόφαση και αυτή του ψυχιάτρου κρίνομαι ακατάλληλος για την ΕΛΑΣ», περιγράφει.

Παράλληλα και σύμφωνα με το δημοσίευμα υποψήφιος ήταν και ο αδερφός του «αγάπη μόνο», Κωνσταντίνος, ο οποίος πέρασε τις εξετάσεις για ειδικός φρουρός.

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ