Χαλκίδα: 37 μετάλλια πήρε η Ελλάδα στο «Greece Open G1» (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: 37 μετάλλια πήρε η Ελλάδα στο «Greece Open G1» (ΦΩΤΟ)

37 μετάλλια, εκ των οποίων 6 χρυσά, κατέκτησε το ελληνικό ταεκβοντό, στις βαθμολογούμενες, -ενόψει Τόκιο 2020-, κατηγορίες ανδρών και γυναικών του διεθνούς τουρνουά «Greece Open G1» που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Κανήθου στη Χαλκίδα...

Τους αγώνες της 3ης και τελευταίας ημέρας παρακολούθησαν ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός και η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα.

Τιμήθηκαν μάλιστα από την Ένωση Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδος (ΕΤΑΝΕ), για τη συνεισφορά τους στην πραγματοποίηση του τουρνουά, το οποίο σημειωτέον έκλεισε τον κύκλο των διεθνών διοργανώσεων που γίνονται εφέτος στη χώρα μας.

Τα χρυσά μετάλλια κατέκτησαν οι Ιωάννα Κουτσού (-46κ.), Μαρία Ελένη Καραγιάννη (-53κ.), Ελένη Βασιλειάδου (62κ.), Αφροδίτη Αμερίδη (-73κ.), Νικόλαος Καλαϊτσίδης (-63κ.) και Σταύρος Τσιπούνης (-74κ.).

Στο βάθρο των νικητών/ητριών ανέβηκαν και τέσσερα μέλη της Προολυμπιακής ομάδας που έχει συσταθεί από την ΕΛΟΤ και συγκεκριμένα οι Φανή Τζέλη (3η θέση, -57κ.), Ανδριάνα Ασπρογέρακα (3η θέση, -57κ.), Αθανασία Μητσοπούλου (3η θέση, -67κ.) και Λευτέρης Φακίνος (3η θέση, -58κ,.).
Η διοργάνωση, στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 800 αθλητές και αθλήτριες από 31 χώρες, πραγματοποιήθηκε από την ΕΤΑΝΕ, με συνδιοργανώτρια την World Taekwondo Europe (WTE) και την υποστήριξη του Δήμου Χαλκιδέων και του ΔΟΑΠΠΕΧ.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA