Χαλκίδα: 37 μετάλλια πήρε η Ελλάδα στο «Greece Open G1» (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
ΥΔΑΤΟΡ
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Χαλκίδα: 37 μετάλλια πήρε η Ελλάδα στο «Greece Open G1» (ΦΩΤΟ)

37 μετάλλια, εκ των οποίων 6 χρυσά, κατέκτησε το ελληνικό ταεκβοντό, στις βαθμολογούμενες, -ενόψει Τόκιο 2020-, κατηγορίες ανδρών και γυναικών του διεθνούς τουρνουά «Greece Open G1» που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Κανήθου στη Χαλκίδα...

Τους αγώνες της 3ης και τελευταίας ημέρας παρακολούθησαν ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός και η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα.

Τιμήθηκαν μάλιστα από την Ένωση Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδος (ΕΤΑΝΕ), για τη συνεισφορά τους στην πραγματοποίηση του τουρνουά, το οποίο σημειωτέον έκλεισε τον κύκλο των διεθνών διοργανώσεων που γίνονται εφέτος στη χώρα μας.

Τα χρυσά μετάλλια κατέκτησαν οι Ιωάννα Κουτσού (-46κ.), Μαρία Ελένη Καραγιάννη (-53κ.), Ελένη Βασιλειάδου (62κ.), Αφροδίτη Αμερίδη (-73κ.), Νικόλαος Καλαϊτσίδης (-63κ.) και Σταύρος Τσιπούνης (-74κ.).

Στο βάθρο των νικητών/ητριών ανέβηκαν και τέσσερα μέλη της Προολυμπιακής ομάδας που έχει συσταθεί από την ΕΛΟΤ και συγκεκριμένα οι Φανή Τζέλη (3η θέση, -57κ.), Ανδριάνα Ασπρογέρακα (3η θέση, -57κ.), Αθανασία Μητσοπούλου (3η θέση, -67κ.) και Λευτέρης Φακίνος (3η θέση, -58κ,.).
Η διοργάνωση, στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 800 αθλητές και αθλήτριες από 31 χώρες, πραγματοποιήθηκε από την ΕΤΑΝΕ, με συνδιοργανώτρια την World Taekwondo Europe (WTE) και την υποστήριξη του Δήμου Χαλκιδέων και του ΔΟΑΠΠΕΧ.

Αυτοκτονία στη Χαλκίδα: «Ο Χάρης ήταν...» - Δείτε τι λέει ο γείτονας του 50χρονου φρουρού των Φυλακών (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τι λέει στο Evia Zoom .gr, ο δημοτικός σύμβουλος, Πάνος Καραμούζης, ο οποίος ήταν γείτονας του 50χρονου φρουρού των Φυλακών Χαλκίδα...

Βίντεο - Ρεπορτάζ