Χαλκίδα: Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν την Κυριακή | EviaZoom.gr - Εύβοια News
ΥΔΑΤΟΡ
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Χαλκίδα: Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν την Κυριακή

Δείτε τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν την Κυριακή (13-10-2019) λόγω του αγώνα δρόμου «6th Chalkida Bridges Marathon»:

- Απαγορεύεται η στάση και στάθμευση, από τις 7 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι, (για πέντε ώρες) στις οδούς Τζιαρντίνι και Φαρμακίδου ως το ύψος της Βενιζέλου.
 
- Απαγορεύεται η κυκλοφορία οχημάτων, από τις 9 το πρωί έως τις 11 το πρωί, από τις οδούς Μιαούλη, Τζιαρντίνι Φαρμακίδου και Αγγελή Γοβιού.
 
- Επιπλέον, από τις 9:45 έως τις 11, θα παραμείνει κλειστή για την κυκλοφορία οχημάτων η οδός Ελ. Βενιζέλου, από το ύψος του ΟΤΕ (οδός Παπαναστασίου) μέχρι την Αγγ. Γοβιού.
 
- Στη διασταύρωση της Νεάπολης θα γίνεται εκτροπή των οχημάτων άνω των 3.5 τόνων που θα έχουν κατεύθυνση προς παραλία Χαλκίδας.
 
- Η Παλαιά Γέφυρα της Χαλκίδας θα παραμείνει κλειστή για την κυκλοφορία παντός οχήματος από τις 09:45 το πρωί έως 12:00 το μεσημέρι. Ωστόσο, από τις 11.15 περίπου και ανάλογα τη ροή των αθλητών, εφόσον θα έχει περάσει ο μεγαλύτερος όγκος συμμετεχόντων, θα δοθεί σε κυκλοφορία το ένα ρεύμα της παλαιάς γέφυρας για τα οχήματα εκ περιτροπής.
 
- Για τις ανάγκες του Μαραθωνίου, η πιάτσα των ταξί στην παλαιά Γέφυρα θα μεταφερθεί για το πρωί της Κυριακής, στην οδό Καλογεροπούλου, για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού που θέλει να μετακινηθεί στη Χαλκίδα και πάνω από τον ΟΣΕ, για όσους θέλουν να μετακινηθούν στην περιοχή Κανήθου και προς Δροσιά (Βοιωτική πλευρά).
 
- Να σημειωθεί ότι η Υψηλή Γέφυρα θα παραμείνει ανοιχτή και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της. Ωστόσο για όσους έρχονται από Αθήνα με κατεύθυνση τη Δροσιά θα οδηγηθούν μέσω Ριτσώνας.
 
- Να σημειωθεί ότι για μια ώρα, από τις 10 έως τις 11, θα είναι κλειστός για όλα τα οχήματα και στις δυο κατευθύνσεις, ο δρόμος από και προς Δροσιά – Υψηλή Γέφυρα.

Χαλκίδα: Νέα εξέλιξη! Διαγνώστηκαν με κορονοϊό δύο συγγενείς του δικηγόρου Θανάση Λιαγκάκη που νοσηλεύεται στο «Σωτηρία» (ΦΩΤΟ)

  Στο Νοσοκομείο «Σωτηρία» συνεχίζει να νοσηλεύεται ο γνωστός Χαλκιδέος δικηγόρος, Θανάσης Λιαγκάκης, ο οποίος, -όπως αποκάλυψε το Evia Zoom...

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ