Αποτάχθηκε από το Λιμενικό και πάει στο «My Style Rocks» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αποτάχθηκε από το Λιμενικό και πάει στο «My Style Rocks» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ύστερα από απόφαση του Δευτεροβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου του Λιμενικού, η Κατερίνα Πλακίδα αποτάχθηκε από το Λιμενικό Σώμα για τις ρατσιστικές, όπως κρίθηκαν, αναρτήσεις της στα social media, για θέματα όπως οι ομοφυλόφιλοι και οι πρόσφυγες...

Επίσης το 2018, το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης καταδίκασε την λιμενικό σε ποινή φυλάκισης ενός έτους με τριετή αναστολή για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας σε ψευδορκία κρίνοντας ότι υποστήριξε ψευδώς ότι απουσίαζε από την υπηρεσία της και βρισκόταν στο σπίτι της έχοντας αναρρωτική άδεια ενώ στην πραγματικότητα έκανε dolce vita στο νησί της Μυκόνου. Η ίδια ποινή επιβλήθηκε και στον φίλο της, Κ.Ν., ο οποίος κατέθεσε ενόρκως σε ΕΔΕ ότι το επίμαχο διάστημα η Πλακίδα ήταν κλεισμένη στο σπίτι της στην Θεσσαλονίκη από όπου έβγαινε μόνο για καφέ και μια σύντομη βόλτα. 

Η καυτή λιμενικός και μητέρα ενός παιδιού, έχει προσφύγει κατά της απόφασης και αναμένει τη δικαστική εξέλιξη. 

Ωστόσο, όπως είπε στη εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ: «Δεν θέλω να ξαναγυρίσω ποτέ. Νιώθω ότι αυτή η δουλειά με καταπίεζε…».

Η Κατερίνα Πλακίδα ξεκαθάρισε πως δεν έχει μετανιώσει για τις αναρτήσεις της, διότι «αισθανόμουν ότι εκπροσωπούσα μεγάλο μέρος πολιτών, ενστόλων και μη» και… αποκάλυψε ότι δήλωσε συμμετοχή στο φετινό «My Style Rocks».

ΒΙΝΤΕΟ 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA