Ψαχνά: Τον Γιώργο Ψαθά επισκέφθηκε ο Θανάσης Ζεμπίλης (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
ΥΔΑΤΟΡ
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Ψαχνά: Τον Γιώργο Ψαθά επισκέφθηκε ο Θανάσης Ζεμπίλης (ΦΩΤΟ)

Ο βουλευτής Εύβοιας Θανάσης Ζεμπίλης συναντήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (25-11-2019) με τον Δήμαρχο Διρφύων - Μεσσαπίων Γιώργο Ψαθά και ενημερώθηκε για όλα τα σημαντικά ζητήματα, που απασχολούν τον Δήμο...

Ιδιαίτερα, στην συνάντησή τους δόθηκε έμφαση στην ανάγκη ενίσχυσης και ανάπτυξης του πανεπιστημιακού Συγκροτήματος «Εύριπος», το οποίο υπάγεται στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών(ΕΚΠΑ).

Ο Θ. Ζεμπίλης δεν δύναται να παραστεί σήμερα στην συνάντηση του πρύτανη του ΕΚΠΑ Θ. Δημόπουλου με τους τοπικούς φορείς στα Ψαχνά, λόγω κοινοβουλευτικών υποχρεώσεων, καθώς στις 10πμ συνεδρίαζε η Διαρκής Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης και στις 2μμ η Επιτροπή Περιφερειών, των οποίων είναι μέλος.

Ωστόσο, ο βουλευτής της ΝΔ, ανέλαβε την υποχρέωση να συνδράμει, με συγκεκριμένες δράσεις, την επιτάχυνση και μεγιστοποίηση του εγχειρήματος, ώστε να υπάρξει αντίστοιχη συνεισφορά στην τοπική και περιφερειακή ανάπτυξη.

Βόρεια Εύβοια: Πέθανε ξαφνικά ο 49χρονος αγρότης που είχε καταγγείλει για «φακελάκι» και δωροδοκία την διευθύντρια του Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκ προκάλεσε στην Ιστιαία και όχι μόνο ο αιφνίδιος θάνατος του 49χρονου Δημήτρη Παπακωνσταντίνου, ο οποίος πριν λίγες μέρες, υπέστη ανακ...

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ