Έψαχναν από σουτιέν μέχρι και γεννητικά όργανα - Σοβαρές καταγγελίες για την εισβολή των αστυνομικών στο κλαμπ (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Έψαχναν από σουτιέν μέχρι και γεννητικά όργανα - Σοβαρές καταγγελίες για την εισβολή των αστυνομικών στο κλαμπ (ΒΙΝΤΕΟ)

Βαρύτατες καταγγελίες για τη συμπεριφορά της αστυνομίας κατά την έφοδο σε club στο Γκάζι κάνουν οι θαμώνες - Βίντεο από την έφοδο...

Όπως τονίζουν, οι αστυνομικοί έκαναν ελέγχους ακόμη και στα γεννητικά όργανα, ενώ μία κοπέλα καταγγέλλει ότι γυναίκα αστυνομικός μπήκε στη τουαλέτα που βρισκόταν και έβαλε τα χέρια της μέσα στο σουτιέν.

Μιλώντας στο newsit, η κοπέλα δεν μπορεί να κρύψει την οργή της, για τον τρόπο με τον οποίο έδρασαν οι αστυνομικοί.

Συγκεκριμένα, τονίζει: 

«Μπήκα στο μαγαζί περίπου στις 2:00 πληρώνοντας την είσοδο των πέντε ευρώ. Κάποια στιγμή αποφάσισα να πάω στην τουαλέτα. Ενώ ήμουν μέσα, εμφανίζεται κάποια και μου ανοίγει την πόρτα. Φορούσε μπλε γάντια. Μου λέει “έφοδος της Αστυνομίας, γδυθείτε”. Φορούσε πολιτικά, όχι στολή. Την είχα δει και νωρίτερα στον χώρο του κλαμπ. Ήταν ώρα εκεί. Όταν μου είπε να γδυθώ αντέδρασα. Τη ρώτησα τι είναι αυτά που λέει. Μου απάντησε να σκάσω και να γδυθώ. Μ’ έπιασε πανικός. Συνέχισα να αντιδρώ και να της φωνάζω να με αφήσει. Μου ζήτησε να τελειώνω. Μου είπε “δεν θα καθίσουμε όλη την ώρα εδώ για εσένα, έχουμε και δουλειά”.

Έμεινα με τα εσώρουχα. Έβαλε τα χέρια της μέσα στο σουτιέν μου και με έπιασε από πίσω. Εκείνη τη στιγμή δεν είχα καταλάβει τι συμβαίνει στους άλλους χώρους του κλαμπ. Μόλις με αφήνει και ανεβαίνω από την τουαλέτα, βλέπω το μαγαζί γεμάτο αστυνομικούς της ΟΠΚΕ και όλο τον κόσμο πεσμένο κάτω. Προσπάθησα να πάω δίπλα στο αγόρι μου και στη φίλη μου που ήταν εκεί αλλά δεν με άφηναν.
 
Ξαφνικά με σήκωσαν και με ξαναπήγαν στις τουαλέτες. Μου είπαν να βγάλω τον σκασμό και να μη μυξοκλαίω. Εκεί τρελάθηκα. Με σήκωσαν όρθια. Άρχισα να τους φωνάζω ότι έχουμε δικαιώματα. Μου φώναζαν να σκάσω. 

Είπα σε έναν άνδρα της ΟΠΚΕ ότι έχουμε δημοκρατία και μου απάντησε “κάνεις πολύ μεγάλο λάθος”. Επέμενε να μου φωνάζει να σταματήσω να μιλάω και αναρωτιόταν γιατί αντιδρώ αφού δεν είχα κάτι πάνω μου. Μέχρι τις 6:00 το πρωί ήταν ακόμη αστυνομικοί έξω από το μαγαζί και απ’ έξω υπήρχαν κλούβες. Από την πρώτη στιγμή υπήρχαν μέσα στο μαγαζί αστυνομικοί της Ασφάλειας. Έγινε κανονική επιδρομή».

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA