Μία ακόμη σύσκεψη για το νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Μία ακόμη σύσκεψη για το νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας (ΦΩΤΟ)

Μία ακόμη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019 στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Εύβοιας, Γιώργου Κελαϊδίτη, για τα συνοδά έργα του Νέου Νοσοκομείου Χαλκίδας...

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Γιώργος Κελαϊδίτης, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, ο Αρχαιολόγος Κωνσταντίνος Μπουκάρας, ο Γενικός Διευθυντής της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. Χαράλαμπος Μανιάτης, ο Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Χαλκιδέων Φίλιππος Κλάγκος και ο Ανάδοχος του έργου.

Στόχος της συνάντησης ήταν ο απαιτούμενος συντονισμός των εργασιών, που αφορούν στο υπό εξέλιξη έργο της κατασκευής του δρόμου προς το Νέο Νοσοκομείο και τους αγωγούς ομβρίων υδάτων και αποχέτευσης, προκειμένου να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό.

Επιπλέον, συζητήθηκε το έργο της υδροδότησης, η μελέτη του οποίου έχει σταλεί προς έγκριση στο Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο και θα αποτελέσει κύριο θέμα στην ειδική σύσκεψη, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου, στο Υπουργείο Πολιτισμού, παρουσία όλων των αρμοδίων φορέων.

Μετά το πέρας της σύσκεψης, όλοι οι συμμετέχοντες στη σύσκεψη μετέβησαν στο χώρο, που πραγματοποιούνται οι εργασίες.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA