Νοσοκομείο Χαλκίδας: Ο Κικίλιας «καθάρισε» τον Τζαφέρο - Νέος Διοικητής ο Βαγγέλης Χατζημαργαρίτης! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Νοσοκομείο Χαλκίδας: Ο Κικίλιας «καθάρισε» τον Τζαφέρο - Νέος Διοικητής ο Βαγγέλης Χατζημαργαρίτης! (ΦΩΤΟ)

Τέλος εποχής για τον Παναγιώτη Τζαφέρο, ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον φιλόδοξο πρώην Διοικητή του Νοσοκομείου Λαμίας, επί θητείας ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, Βαγγέλη Χατζημαργαρίτη...

Με απόφαση του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια επελέγησαν οι νέοι Διοικητές και αναπληρωτές Διοικητές των νοσοκομείων του Ε.Σ.Υ. , μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης των αιτήσεών τους, από την αρμόδια επιτροπή.

Στα τρία νοσοκομεία της Εύβοιας (ΓΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, ΓΝ-ΚΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ, ΓΝ-ΚΥ ΚΥΜΗΣ ) αναλαμβάνει ο Βαγγέλης Χατζημαργαρίτης.

Τον «αποθέωνε» το 2018 ο Τζαφέρος...

«Κλειδί» για την καριέρα του Βαγγέλη Χατζημαργαρίτη αποτέλεσε το 2018 η αναβάθμιση του ως Διοικητής του Νοσοκομείου Λαμίας από Αναπληρωτής Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου – Κ.Υ. Κύμης.

Μάλιστα ο Παναγιώτης Τζαφέρος είχε πει για τον ίδιο:

«Η νέα αυτή τιμητική θέση που δικαίως του εμπιστεύτηκε το Υπουργείο Υγείας και η 5η Υ.ΠΕ., αποτελεί το επιστέγασμα της ομολογουμένως δημιουργικής και ιδιαίτερα επιτυχημένης θητείας του που αναγνωρίστηκε από όλους και ιδιαίτερα από την τοπική κοινωνία που αποτελεί το κυριότερο φίλτρο αξιολόγησης και το προσωπικό του Νοσοκομείου (Γιατρούς, Νοσηλευτικό , Διοικητικό και λοιπό προσωπικό)...»

Ακολουθούν οι πίνακες, όπως ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Υγείας ανά υγειονομική περιφέρεια, με τους Διοικητές και Υποδιοικητές που αναλαμβάνουν καθήκοντα στα Νοσοκομεία:







Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA