Χαλκίδα - ΔΟΑΠΠΕΧ: Με 1.500 ευρώ το μήνα ο νέος υπεύθυνος του πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής - Ποιος αντικατέστησε τον «κολλητό» συνεργάτη της Ζλακώνη! (ΦΩΤΟ - ΕΓΓΡΑΦΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
9 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΕΥΧΕΣ
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Χαλκίδα - ΔΟΑΠΠΕΧ: Με 1.500 ευρώ το μήνα ο νέος υπεύθυνος του πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής - Ποιος αντικατέστησε τον «κολλητό» συνεργάτη της Ζλακώνη! (ΦΩΤΟ - ΕΓΓΡΑΦΟ)

Σε λειτουργία τέθηκε την Παρασκευή (22-11-2019) η φετινή λειτουργία του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Χαλκιδέων...

Η τελετή Αγιασμού έγινε στο πάρκο του Λαού παρουσία και της Δημάρχου Έλενας Βάκα.

Όλα αυτά τα χρόνια, μέχρι και πέρυσι, Υπεύθυνος - Εκπαιδευτής του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής ήταν ο Πανταζής Ρούσσος, ο οποίος είχε διοριστεί με ετήσιες απολαβές, 17.434 ευρώ, από την στενή φίλη του και συνεργάτιδα του, «αιώνια» προέδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ, Λίλιαν Ζλακώνη, η οποία αρέσκεται πλέον στο ρόλο της Αντιπολίτευσης με τη τρίτη, -κατά σειρά-, παράταξη του Βασίλη Καθαροσπόρη.

Μάλιστα στο συγκεκριμένο πάρκο εργαζόταν με υψηλές απολαβές (σ.σ. 140 ευρώ μεροκάματο) και η κόρη του κ. Ρούσσου. (δείτε ΕΔΩ).

Ποιος τον αντικατέστησε

Αν και οι στενοί συνεργάτες της Λίλιαν Ζλακώνη παραμένουν στον ΔΟΑΠΠΕΧ, η νέα πρόεδρος, Ελένη Αϊδίνη αποφάσισε να τοποθετηθεί ένα άλλο πρόσωπο ως υπεύθυνος στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, αντικαθιστώντας τον Πανταζή Ρούσσο με τον Χαλκιδέο πρώην ταξιτζή, Γιάννη Κακαλιά, συγγενής του προέδρου του Ράδιο Ταξί Χαλκίδας, Νίκου Κακαλιά.

Όπως θα δείτε και στο έγγραφο που παρουσιάζει το EviaZoom.gr, ο Γιάννης Κακαλιάς θα εισπράξει 12.000 ευρώ για 8 μήνες, δηλαδή 1.500 ευρώ το μήνα, ποσό μεγάλο μεν, λιγότερο δε από αυτό που εισέπραττε ο Ρούσσος Πανταζής.


Το «παρών» στον Αγιασμό έδωσαν δάσκαλοι του Πάρκου, η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ, Ελένη Αϊδίνη, η 31χρονη Διοικητής της Τροχαίας Χαλκίδας, Αιμιλία Παρτσαλάκη, ο Ανθυπασπιστής του Λιμενικού Σώματος Χαλκίδας, Νίκος Σταμάτας και φυσικά η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα η οποία τόνισε:

«Η λειτουργία του πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής σηματοδοτεί ακριβώς αυτό που πρεσβεύουμε ως Δημοτική αρχή, την αλλαγή. Η αλλαγή δεν έρχεται μόνο με τις δράσεις και τα έργα αλλά και με αλλαγή συνείδησης και συμπεριφοράς μας ως υπεύθυνοι πολίτες. Η αλλαγή, επειδή είναι δύσκολη αλλά όχι ανέφικτη σε εμάς τους μεγαλύτερους, είναι μια πραγματική επένδυση αν την επιδιώξουμε στα παιδιά μας. Στα παιδιά πρέπει να στοχεύσουμε και να αλλάξουμε τη νοοτροπία και τον τρόπο που σκέφτονται και λειτουργούν. 

Μέσα από τη λειτουργία του πάρκου, το οποίο συνεχίζουμε γιατί ότι καλό υπάρχει πρέπει να το πηγαίνουμε ακόμα πιο μπροστά, μπορούμε να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα για να εμφυσήσουμε στα παιδιά αυτό ακριβώς που πρέπει όλοι μας να έχουμε, ορθή οδική και οδηγική συμπεριφορά. Εύχομαι να ανταμώσουμε του χρόνου και να κάνουμε μια ετήσια εκδήλωση, στην οποία να έχουμε καταγράψει ακόμα περισσότερα θετικά». 

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα