Πιάστηκαν στα «πράσα»! Συνελήφθησαν δύο εφοριακοί και μια λογίστρια για εκβίαση και δωροληψία - Ζητούσαν «φακελάκι» 6.000 ευρώ από παλαίμαχο ποδοσφαιριστή! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Πιάστηκαν στα «πράσα»! Συνελήφθησαν δύο εφοριακοί και μια λογίστρια για εκβίαση και δωροληψία - Ζητούσαν «φακελάκι» 6.000 ευρώ από παλαίμαχο ποδοσφαιριστή! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Μία λογίστρια και δύο εφοριακοί συνελήφθησαν στις Σέρρες, έπειτα από επιχείρηση που έστησε η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, κατηγορούμενοι για εκβιασμό και δωροληψία σε βάρους του πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Σωτήρη Κωνσταντινίδη...

Όπως έγινε γνωστό, ο πρώην ποδοσφαιριστής είχε οφειλή ύψους 46.000 ευρώ στην εφορία, η οποία αφορούσε στην ιδιότητα του ως ιδιοκτήτης πρακτορείου ΟΠΑΠ και καφετέριας κατά τα προηγούμενα χρόνια.  

Το πρόστιμο που του ζήτησαν είναι 17.000 ευρώ ωστόσο, κάποια στιγμή, η λογίστριά του εμφανίστηκε ως μεσάζοντας δύο εφοριακών και του ζήτησε 7.000 ευρώ για να τακτοποιηθεί η οφειλή. Έπειτα από διαπραγματεύσεις, το ποσό έπεσε στα 6.000 ευρώ.

Ωστόσο ο Σωτήρης Κωνσταντινίδης κατήγγειλε τον εκβιασμό στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, η οποία έστησε επιχείρηση, και, κατά τη διάρκεια της παράδοσης των προσημειωμένων χαρτονομισμάτων, ο πρώην ποδοσφαιριστής εμφανίστηκε καλωδιωμένος. Στη συνέχεια συνελήφθη η λογίστρια μόλις πήρε τις 6.000 ευρώ, χρήματα τα οποία πέταξε σε καλάθι σκουπιδιών, κατά την έφοδο των «Αδιάφθορων».

Στη συνέχεια συνελήφθησαν και οι δύο εφοριακοί.

Σε βάρος των τριών σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της εγκληματικής ομάδας, δωροληψίας υπαλλήλου, εμπορίας επιρροής – μεσάζοντες και εκβίασης. 

Παραμένουν κρατούμενοι και την Πέμπτη (21-11-2019) θα οδηγηθούν στον Ανακριτή.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA