Ψαχνά: Τυχαία σύλληψη Αλβανού δραπέτη φυλακών που έκανε βόλτα με κλεμμένη μοτοσικλέτα - Ήταν άφαντος εδώ και 10 μήνες! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ψαχνά: Τυχαία σύλληψη Αλβανού δραπέτη φυλακών που έκανε βόλτα με κλεμμένη μοτοσικλέτα - Ήταν άφαντος εδώ και 10 μήνες!

Ο 35χρονος Αλβανός είχε λάβει άδεια από τις Φυλακές Δομοκού τον περασμένο Φεβρουάριο αλλά δεν επέστρεψε ποτέ και συνελήφθη τυχαία 10 μήνες μετά στα Ψαχνά...
 
Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, κατάφεραν το μεσημέρι της Δευτέρας (11-11-2019) να εντοπίσουν και να συλλάβουν στην ευρύτερη περιοχή των Ψαχνών, έναν 35χρονο Αλβανό, ο οποίος τυγχάνει δραπέτης φυλακών.

Όπως διαπιστώθηκε ο 35χρονος κρατούνταν στο Γενικό Κατάστημα Κράτησης Δομοκού και εξέτιε ποινή κάθειρξης 27 ετών, 3 μηνών και 6 ημερών, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε ληστείες και διακεκριμένες κλοπές, αλλά δεν επέστρεψε μετά από άδεια που είχε λάβει τον περασμένο Φεβρουάριο.

Στο πλαίσιο της περαιτέρω έρευνας διαπιστώθηκε ότι επιπλέον σε βάρος του εκκρεμούσε, το από 05-09-2019 Ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Κοζάνηςγια διάπραξη ληστείας.

Κατά τη σύλληψη του βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε δίκυκλη μοτοσικλέτα, την οποία, όπως προέκυψε, είχε αφαιρέσει την Κυριακή (03-11-2019), από περιοχή του Μαντουδίου.

Σημειώνεται ότι ο 35χρονος είχε ταυτοποιηθεί από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ως ο δράστης σε τρεις υποθέσεις ληστειών, σε οικία και πρατήρια υγρών καυσίμων, οι οποίες διαπράχθηκαν το χρονικό διάστημα από 24-02 έως 06-06-2019, σε περιοχές της Φθιώτιδας και της Εύβοιας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως, ενώ την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.  

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA