Σωφρονιστικός υπάλληλος σκότωσε τον κουνιάδο του και τραυμάτισε την αδερφή του | EviaZoom.gr - Εύβοια News
ΥΔΑΤΟΡ
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Σωφρονιστικός υπάλληλος σκότωσε τον κουνιάδο του και τραυμάτισε την αδερφή του

Νεκρός ένας 48χρονος γιατρός και σοβαρά τραυματισμένη η 43χρονη σύζυγός του, μετά από πυροβολισμούς που δέχθηκαν μέσα στο σπίτι τους στα Μέγαρα, από τον αδελφό της γυναίκας που νοσηλεύεται...

Ο 51χρονος δράστης είναι σωφρονιστικός υπάλληλος των Φυλακών Κορυδαλλού, ο οποίος για προσωπικούς λόγους επιτέθηκε στο ζευγάρι και σκότωσε τον σύζυγο της αδελφής του καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, τον θεωρούσε υπεύθυνο για το διαζύγιό του. 

Ο δράστης παραδόθηκε συνοδεία του δικηγόρου του μισή ώρα πριν τα μεσάνυχτα στην Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής.

Εκεί επικαλέστηκε ότι δεν θυμάται πώς εκτυλίχθηκαν τα γεγονότα και ότι πάσχει από ψυχική νόσο, για την οποία λαμβάνει θεραπευτική αγωγή και για αυτό τον λόγο υπηρετούσε σε θέση γραφείου στις Φυλακές Κορυδαλλού.

Το όπλο το έφερε παρανόμως και βεβαίως παρά την… έλλειψη μνήμης του, επέδειξε αρκετή διαύγεια ώστε και να εξαφανιστεί από το σημείο με το αυτοκίνητό του και να απορρίψει το όπλο που δεν υπέδειξε στους αστυνομικούς που βρίσκεται…

Ο δράστης είναι γαμπρός του θύματος και φέρεται να θεωρούσε υπεύθυνο το ζευγάρι για τον δικό του χωρισμό με την αδερφή του θύματος. 

Πήγε στο σπίτι τους και πυροβόλησε τέσσερις φορές στην κοιλιακή και βουβωνική χώρα τον 48χρονο γιατρό και μία φορά ψηλά στο πόδι την 46χρονη σύζυγό του προκαλώντας της διαμπερές τραύμα. 

Στο σπίτι εκείνη την στιγμή βρισκόταν το μικρότερο από τα τρία παιδιά της οικογένειας που ευτυχώς τα άλλα δύο έλειπαν σε δραστηριότητες και το παιδάκι κρύφτηκε στο μπάνιο της οικίας.

Ο γιατρός κατέληξε στο Θριάσιο Νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο ενώ η σύζυγός του πλέον έχει διαφύγει τον κίνδυνο και μετά από χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, νοσηλεύεται στο ίδιο νοσοκομείο.

Ο σωφρονιστικός υπάλληλος αμέσως μετά την πράξη του διέφυγε και στήθηκε αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό του, μέχρι που ο ίδιος παραδόθηκε στους αστυνομικούς, κατόπιν νομικών οδηγιών, συμβουλών και παροτρύνσεων που έλαβε.  

Πληροφορίες και από news247

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ