Βασιλικό Χαλκίδας: Βρέθηκαν κλεμμένα οχήματα σε συνεργείο αυτοκινήτων! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Βασιλικό Χαλκίδας: Βρέθηκαν κλεμμένα οχήματα σε συνεργείο αυτοκινήτων!

Η έφοδος των αστυνομικών πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (26-11-2019)...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μετά από έρευνα και πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας εισέβαλαν σε συνεργείο αυτοκινήτων στο Βασιλικό Χαλκίδας, όπου εντόπισαν και κατέσχεσαν δύο αυτοκίνητα τα οποία είχαν κλαπεί από την Αττική, 30 κεντρικές ηλεκτρονικές μονάδες ελέγχου αυτοκινήτων διαφόρων εταιρειών (εγκέφαλοι), και ένα έγγραφο με τέλη κυκλοφορίας που αφορά κλεμμένο αυτοκίνητο από την Αττική.

Κατά την αιφνίδια έφοδο, στο συνεργείο βρισκόταν ένας 38χρονος που εργαζόταν ως υπεύθυνος, ενώ απουσίαζε ο 41χρονος ιδιοκτήτης (σ.σ. και οι δύο Έλληνες).

Περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση θα γίνουν τις επόμενες ώρες, ενώ σημειώνεται ότι δεν έγινε κάποια σύλληψη επειδή είχαν παρέλθει τα χρονικά όρια του αυτοφώρου.

Η δικογραφία εστάλη στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας για να κρίνει την έκβαση της υπόθεσης, λήψη καταθέσεων κ.α.

Διαβάστε τώρα και το σχετικό δελτίο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ:

«Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, σε βάρος δύο (2) ημεδαπών.

Κατασχέθηκαν από επιχείρηση σε περιοχή της Χαλκίδας, (2) κλεμμένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, έγγραφο οχήματος που αφορά σε κλεμμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, καθώς και (30) ηλεκτρονικοί «εγκέφαλοι» οχημάτων

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 41 & 38 ετών.

Ειδικότερα, μετά από νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε σε επιχείρηση (μάντρα ανταλλακτικών) σε περιοχή της Χαλκίδας, ιδιοκτησίας του 41χρονου, στην οποία ανευρέθηκε ως προσωρινά υπεύθυνος ο 38χρονος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

(2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, για τα οποία είχαν δηλωθεί οι κλοπές τους, σε Τμήματα Ασφαλείας περιοχών της Αττικής,

έγγραφο οχήματος (τέλη κυκλοφορίας), που αφορά σε κλεμμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ομοίως από περιοχή της Αττικής, καθώς και

(30) κεντρικές ηλεκτρονικές μονάδες ελέγχου αυτοκινήτων διαφόρων εταιρειών (εγκέφαλοι), η προέλευση των οποίων διερευνάται.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA