29χρονος δήλωσε στην αστυνομία ότι σκότωσε και τεμάχισε τον 50χρονο νονό του - Δεν έχει βρεθεί το πτώμα! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
VIANEX
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

29χρονος δήλωσε στην αστυνομία ότι σκότωσε και τεμάχισε τον 50χρονο νονό του - Δεν έχει βρεθεί το πτώμα!

Μια περίεργη υπόθεση ερευνά η αστυνομία στα Πετράλωνα, καθώς ένας 29χρονος υποστηρίζει ότι σκότωσε τον 50χρονο νονό του...
 

Νέες πληροφορίες βλέπουν το «φως» για το θρίλερ που λαμβάνει χώρα στα Πετράλωνα. Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τις κινήσεις του 29χρονου, ο οποίος δήλωσε ότι σκότωσε, τεμάχισε και πέταξε στα σκουπίδια τον 50χρονο νονό του.
 

Συγκεκριμένα, κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τον φερόμενο ως δράστη να πετάει σακούλες σκουπιδιών σε κάδο απορριμμάτων της περιοχής στη 01:30 τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής.
 

Νωρίτερα, οι αστυνομικοί από τα εγκληματολογικά εργαστήρια εντόπισαν αίμα σε τρία δωμάτια, ανάμεσα σε αυτά τα υπνοδωμάτια, και επάνω σε κουβέρτες στο σπίτι του 29χρονου.
 

Οι αστυνομικοί, μέχρι στιγμής, δεν έχουν εντοπίσει το πτώμα και το μαχαίρι με το οποίο ο φερόμενος ως δράστης υποστηρίζει ότι διέπραξε το έγκλημα.
 

Ακόμη, έγινε έρευνα σε δύο κάδους σκουπιδιών, τους οποίους υπέδειξε ο 29χρονος ως αυτούς στους οποίους πέταξε τις σακούλες με το τεμαχισμένο πτώμα του νονού του.
 

Πάντως, ο Δήμος Αθηναίων ενημέρωσε την αστυνομία ότι οι συγκεκριμένοι κάδοι έχουν αδειάσει ήδη δύο φορές.
 

Την ίδια ώρα, ο 29χρονος, ο οποίος εξετάστηκε από ψυχολόγο, έδωσε συγκεχυμένες πληροφορίες σχετικά με το πότε ακριβώς έκανε το έγκλημα. Άλλες φορές ισχυρίζεται ότι αυτό συνέβη την Πέμπτη προς Παρασκευή κι άλλες φορές ότι αυτό συνέβη χθες το βράδυ.
 

Παράλληλα, οι αστυνομικοί εξετάζουν και μαρτυρία η οποία υποστηρίζει ότι η μητέρα του φερόμενου ως δράστη πριν από δύο ημέρες είπε σε φίλους του 52χρονου ότι ο γιος της τον «έκανε κομμάτια». Όμως, τότε, κανένας δεν την είχε πάρει στα σοβαρά.
 

Η γυναίκα έχει εξαφανιστεί και δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Πληροφορίες: ANT1

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα