Άγριο ξύλο με Κούγια στα μπουζούκια (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Άγριο ξύλο με Κούγια στα μπουζούκια (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Αλέξης Κούγιας πρωταγωνιστεί σε επεισόδιο που σημειώθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (30-11-2019), σε νυχτερινό κέντρο στη Λάρισα...

Ο πασίγνωστος δικηγόρος και πρόεδρος της ΑΕΛ είχε πάει μαζί με την παρέα του, σε νυχτερινό κέντρο, για να γιορτάσει τη νίκη της ομάδας του επί του Βόλου, με σκορ 2-1.

Στο βίντεο που τραβήχτηκε από κινητό τηλέφωνο, βλέπουμε έναν άγνωστο άντρα να πλησιάζει το τραπέζι του δικηγόρου με απειλητικές διαθέσεις. Ήταν η στιγμή που ο τραγουδιστής του κέντρου τραγουδούσε τον ύμνο της ΑΕΛ, με την ατμόσφαιρα στο κέντρο να είναι πανηγυρική.

Ο Αλέξης Κούγιας κάθεται για την ώρα στη θέση του. Ο εν λόγω άνδρας φαίνεται να πλησιάζει το τραπέζι του ποινικολόγου και να του λέει κάτι σε έξαλλη κατάσταση, πετώντας του κάτι από το τραπέζι.

Ο Αλέξης Κούγιας αντέδρασε άμεσα και αφού του πέταξε νερό από ένα ποτήρι, αμέσως μετά υψώνει τις γροθιές του κάνοντας κίνηση να επιτεθεί. Ακολούθως πιάστηκε στα χέρια με τον άγνωστο άνδρα.

Ο χρήστης του youtube που ανέβασε το βίντεο, κάνει λόγο για οπαδό της ΑΕΛ που την «έπεσε» στο Κούγια επειδή έστησε το παιχνίδι με τον Βόλο και κονόμησε όλη η Ελλάδα, όπως αναφέρεται.

Από την άλλη, ο Αλέξης Κούγιας τόνισε στο «Πρώτο Θέμα» ότι υπήρξε συμπλοκή όχι μόνο με τον άνδρα που φαίνεται στο βίντεο αλλά και με έναν ακόμη από το διπλανό τραπέζι, επειδή ενόχλησαν τη συνοδό του δευτερόλεπτα πριν.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA