Δικαστής ζητούσε «τρίο» από δικηγόρους για να κερδίζουν τις δικαστικές υποθέσεις (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δικαστής ζητούσε «τρίο» από δικηγόρους για να κερδίζουν τις δικαστικές υποθέσεις (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Λένε πως η δικαιοσύνη είναι «τυφλή» και πώς ο έρωτας περνάει από το στομάχι - Μία νέα ρήση είναι ότι το σεξ περνάει από τα δικαστήρια...
 
Μία 38χρονη Δικαστής από το Κεντάκι των ΗΠΑ, κατηγορείται πως ζητούσε σεξουαλικές χάρες από δικηγόρους προκειμένου να αποφασίζει θετικά στις υποθέσεις τους. 

Σύμφωνα με όσα προέκυψαν από την προανάκριση, η Δικαστής Ντόουν Τζέντρι επιδιδόταν σε ομαδικό σεξ στο γραφείο της στα Δικαστήρια.

Όπως αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, απαιτούσε από δικηγόρους να συνευρεθούν ερωτικά μαζί της και με τον εραστή της, με αντάλλαγμα να αποφαίνεται υπέρ των υποθέσεων που εκείνοι διαχειρίζονταν. Πάντως η ίδια δηλώνει αθώα για όλες τις κατηγορίες που τις αποδίδονται.
Επίσης η Δικαστής και χωρισμένη Ντόουν Τζέντρι κατηγορείται πως συμμετείχε σε ερωτικά τρίγωνα με την γραμματέα της και τον Στέφεν Πένροουζ, πρώην πάστορα, ενώ φέρεται να επιτρέπει στους εργαζόμενους να πίνουν αλκοόλ εν ώρα εργασίας.
 
Παράλληλα εκμεταλλεύτηκε τη θέση της προκειμένου να εξασφαλίσει δουλειά στον εραστή της, Στέφεν Πένροουζ, ως ειδικευόμενο σε δικαστικές υποθέσεις. 

Επιπλέον, η Δικαστής θα πρέπει να αντιμετωπίσει και τις κατηγορίες συναδέλφου της στην δικαστική έδρα, της Καθριν Σουλτς.

Η τελευταία, φέρεται να έχει καταθέσει στην επιτροπή που ερευνά την υπόθεση πως η Δικαστής την προέτρεψε να σχετιστεί ερωτικά με τον πρώην σύζυγό της, Μπράιαν Τζέντρι, προκειμένου να μπορεί να τον κατηγορήσει για απιστία.


Η συγκεκριμένη Δικαστής μάλιστα έχει και δικό της κανάλι στο youtube:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA