Δίκη Χρυσής Αυγής: Η Εισαγγελέας βγάζει «λάδι» τον Μιχαλολιάκο και τους Χρυσαυγίτες - Καταδίκη μόνο του Ρουπακιά! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δίκη Χρυσής Αυγής: Η Εισαγγελέας βγάζει «λάδι» τον Μιχαλολιάκο και τους Χρυσαυγίτες - Καταδίκη μόνο του Ρουπακιά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Θύελλα αντιδράσεων για την πρόταση της Εισαγγελέως για τη δολοφονία Φύσσα - Ζητά να καταδικαστεί μόνο ο Ρουπακιάς και να απαλλαγούν οι 17 συγκατηγορούμενοί του, ανάμεσά τους και Νίκος Μιχαλολιάκος...

Πέντε χρόνια μετά την έναρξη της μεγάλης δίκης της Χρυσής Αυγής, η Εισαγγελέας Αδαμαντία Οικονόμου ζήτησε να μην γίνουν δεκτοί οι ισχυρισμοί του κατηγορουμένου, Γιώργου Ρουπακιά ότι βρισκόταν σε άμυνα και βρασμό ψυχικής ορμής και είπε να κηρυχθεί ένοχος όπως κατηγορείται για ανθρωποκτονία από δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Αντίθετα, η Εισαγγελέας ζήτησε την απαλλαγή και των 17 συγκατηγορουμένων του Γιώργου Ρουπακιά, ανάμεσα τους και ο Νίκος Μιχαλολιάκος στους οποίους αποδίδονται τα αδικήματα της άμεσης συνέργειας στη δολοφονία και της απλής συνέργειας.

Μετά την ολοκλήρωση της πρότασης της Εισαγγελέως για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα φίλοι του αδικοχαμένου μουσικού αλλά και η μητέρα του αποχώρησαν από την αίθουσα εμφανώς δυσαρεστημένοι.

«Δεν είδαν τίποτα όλο αυτό το διάστημα; Αθωώνουν τους εγκληματίες. Πόσο να αντέξουμε;» φώναξε η Μάγδα Φύσσα βγαίνοντας από τη δικαστική αίθουσα.

Αναμένεται πλέον η απόφαση των δικαστών. 

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA