Νέα στοιχεία για το διπλό φονικό: Μάσκες και όπλα είχαν οι σεκιουριτάδες σε σπίτια και γραφεία - «Μυρωδιά» δεν είχε πάρει τόσο καιρό η ΕΛ.ΑΣ; (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Νέα στοιχεία για το διπλό φονικό: Μάσκες και όπλα είχαν οι σεκιουριτάδες σε σπίτια και γραφεία - «Μυρωδιά» δεν είχε πάρει τόσο καιρό η ΕΛ.ΑΣ; (ΦΩΤΟ)

Σύμφωνα με νέα ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για το διπλό φονικό στις Θεσπιές Θήβας με θύματα και δράστες σεκιουριτάδες, το Σάββατο (14-12-2019) πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε οικίες, γραφεία ιδιωτικών επιχειρήσεων, αυτοκίνητα αλλά και αλσύλλιο όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, μάσκες όπλα και σφαίρες...

Πιο συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν:
 
κυνηγετικό όπλο με δύο φυσίγγια
 
αυτοσχέδιο λειόκαννο όπλο χειρός με 6 φυσίγγια
 
πιστόλι με 2 γεμιστήρες,
 
ξίφος τύπου «ΚΑΤΑΝΑ» συνολικού μήκους 52 εκατοστών
 
μαχαίρι συνολικού μήκους 17 εκατοστών
 
2 σουγιάδες
 
μία βολίδα
 
θήκη πυροβόλου όπλου
 
ένας ασύρματος
 
σπρέι πιπεριού
 
δύο μάσκες
 
66 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων και 21 κάλυκες.
Τα ευρήματα αυτά θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εργαστηριακές εξετάσεις ενώ εξετάζεται η εμπλοκή τους στην αιματηρή συμπλοκή μεταξύ των επτά συγγενών.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς.


Το χρονικό της διπλής δολοφονίας

Όπως έγραψε το EviaZoom.gr (δείτε ΕΔΩ), σε τραγωδία κατέληξε η συμπλοκή μεταξύ δύο οικογενειών, ιδιοκτητών εταιρειών σεκιούριτι στις Θεσπιές Θήβας. Όλα έγιναν περίπου στις 15:00 το μεσημέρι της Παρασκευής (13-12-2019) έξω από το Γυμνάσιο - Λύκειο της περιοχής, όπου ξεκίνησε η ανταλλαγή πυρών.

Οι δύο οικογένειες είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν ωστόσο, το τελευταίο διάστημα φαίνεται να εκδηλώθηκε ανταγωνισμός μεταξύ τους και για την «μοιρασιά» της βιομηχανικής περιοχής των Οινοφύτων και Σχηματαρίου. 

Έτσι το μεσημέρι βρέθηκαν έξω από το σχολείο και έλυσαν τις διαφορές τους. Από τη μια πλευρά ήταν ο πατέρας 66 ετών, ο γιος 34 ετών και ο ανιψιός 30 ετών, ενώ από την άλλη πλευρά βρίσκονταν ο 52χρονος πατέρας με τον 33χρονο γιο του.

Οι τρεις άνδρες της «Pitbull Security», πατέρας, γιος και ανιψιός, πήγαν να επανατοποθετήσουν την πινακίδα τους και όταν έφτασαν στο σημείο, άναψαν τα αίματα.

Κάτω από άγνωστες συνθήκες ξεκίνησαν να ανταλλάζουν πυροβολισμούς, με αποτέλεσμα οι δύο άνδρες να πέσουν νεκροί, ο πατέρας και ο γιος, ενώ ο ανιψιός τραυματίστηκε στην κοιλιά και στα πόδια αλλά κατάφερε να φύγει τρέχοντας. Ο τραυματίας νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική της Αθήνας, υπό αστυνομική επιτήρηση.
Από την αντίπαλη εταιρεία τραυματίστηκε ο 33χρονος γιος, ο οποίος και νοσηλεύεται φρουρούμενος στον «Ευαγγελισμό». 
Ο πατέρας έχει ήδη συλληφθεί, καθώς επίσης και ένας υπάλληλος της εταιρείας, ο οποίος φέρεται να ενεπλάκη στη συμπλοκή. 

Τα όπλα αρχικά δεν είχαν βρεθεί και ερευνάται αν βρίσκονται ανάμεσα στα ευρήματα που εντοπίστηκαν.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA