Νοσοκομείο Χαλκίδας: Ελεύθεροι οι Ρομά για την παράνομη υιοθεσία βρέφους που δόθηκε σε ίδρυμα - Για 500 ευρώ η πώληση! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Νοσοκομείο Χαλκίδας: Ελεύθεροι οι Ρομά για την παράνομη υιοθεσία βρέφους που δόθηκε σε ίδρυμα - Για 500 ευρώ η πώληση! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ελεύθερη αφέθηκε η 27χρονη όπως και οι άλλοι δύο Ρομά για την παράνομη υιοθεσία νεογέννητου βρέφους στο Νοσοκομείο Χαλκίδας (δείτε ΕΔΩ την πρώτη ανάρτηση) - Σε ίδρυμα της Αθήνας δόθηκε το παιδί... 

Και οι τρεις είχαν συνήγορο υπεράσπισης τον Θανάση Τάρτη... 

Όπως αποκαλύφθηκε ο 51χρονος τσιγγάνος πριν από περίπου μία εβδομάδα, έχοντας το ρόλο του διαμεσολαβητή, προσέγγισε τον 22χρονο καθώς και την 26χρονη σύζυγο του, (όλοι Ρομά) με σκοπό την απόκτηση του βρέφους που κυοφορούσε η 27χρονη, έναντι του ποσού των 500 ευρώ. 

Μάλιστα, για την επίτευξη της παράνομης υιοθεσίας η 27χρονη, αφού προ ημερών είχε γεννήσει το βρέφος, προσκόμισε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας πλαστό δελτίο ταυτότητας που ανήκει στην 26χρονη, ώστε να παρουσιαστεί ως σύζυγος του 22χρονου.

Με απόφαση του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας αφέθηκε ελεύθεροι και οι τρεις Ρομά, ενώ το βρέφος δόθηκε σε ίδρυμα της Αθήνας.

Η δίκη προσδιορίστηκε για τις 13 Ιανουαρίου 2020.

Η είδηση μεταδόθηκε και από το STAR.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA