Σίγουρα φταίει ο κακός (τους) ο καιρός... | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Σίγουρα φταίει ο κακός (τους) ο καιρός...

Δεν φταίει μόνο ο καιρός, φταίει κυρίως ο κακός μας ο καιρός ή για την ακρίβεια, των ανευθυνο-υπεύθυνων...

«Φούσκωσε» πριν λίγες ώρες ο ποταμός «Λήλαντας» γιατί λέει έβρεχε πολύ και στη συνέχεια έτρεχαν μέσα στη νύχτα σε παρακείμενα σπίτια κατοίκων για να τους ζητήσουν να απομακρυνθούν από τα σπίτια τους..., λέγοντας τους στην ουσία ότι δεν μπορούν να τα προστατεύσουν.

Αλίμονο αν «φούσκωνε» ο ποταμός με μία απλή βροχή. Αυτό που δεν είπαν οι είναι ότι ο ποταμός «φούσκωσε» από τα συσσωρευμένα νερά που μαζεύτηκαν από τις γύρω περιοχές καθώς δεν έχει υπάρξει εδώ και χρόνια ο απαιτούμενος καθαρισμός. Ένα πολύχρονο περιβαλλοντικό «έγκλημα» με ευθύνη των προηγούμενων δημοτικών αρχών και της «ανίκανης» εδώ και πολλά χρόνια Περιφέρειας - Νομαρχίας όπως λεγόταν παλιότερα.

Πριν 20 μέρες κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος η γέφυρα στη περιοχή Αρτεμίσιο της Βόρειας Εύβοιας και ο Αντιπεριφερειάρχης μαζί με τον Δήμαρχο έκαναν λόγο για θεομηνία... Πάλι καλά που δεν μας είπαν ότι ξέσπασε και τσουνάμι για να δικαιολογήσουν μία σάπια γέφυρα 70 ετών που μπορεί να μην έχει συντηρηθεί και ποτέ.

Το ευτύχημα στις δύο συγκεκριμένες περιπτώσεις είναι ότι δεν υπήρξαν θύματα, αλλά τα χειρότερα φαίνεται πως είναι μπροστά μας...

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA