Χωρίς νερό σχεδόν όλη η Χαλκίδα - «Βράζουν» οι κάτοικοι και ο Δήμος τα «ρίχνει» στη ΔΕΗ (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χωρίς νερό σχεδόν όλη η Χαλκίδα - «Βράζουν» οι κάτοικοι και ο Δήμος τα «ρίχνει» στη ΔΕΗ (ΦΩΤΟ)

Μοιάζει απίστευτο, αλλά συμβαίνει ξανά και είναι η τραγική πραγματικότητα, ότι χρονιάρες μέρες η πόλη της Χαλκίδας παραμένει χωρίς νερό ένα ολόκληρο 24ωρο... 

Το EviaZoom.gr έγινε δέκτης δεκάδων παραπόνων και καταγγελιών από δημότες που «βράζουν» δικαιολογημένα με τον Δήμο Χαλκιδέων, ο οποίος μετά το «κράξιμο» του κόσμου, απέστειλε ανακοίνωση, κάνοντας λόγο για, «βλάβες στην ηλεκτροδότηση των εγκαταστάσεων της ΔΕΥΑΧ στις περιοχές Ούγγρων(Παραλίμνη) και Ερίων...» και επισημαίνει ότι «τα συνεργεία της ΔΕΗ αποκατέστησαν τις βλάβες, εκτιμούμε ότι η αποκατάσταση της υδροδότησης σε όλες τις περιοχές της Χαλκίδας και της ΔΕ Ανθηδώνας θα γίνει σταδιακά από τώρα και για τις επόμενες 4 με 5 ώρες...»

Για την ιστορία βέβαια να αναφέρουμε ότι αρχικά ο Δήμος Χαλκιδέων είχε ενημερώσει για προβλήματα υδροδότησης μόνο σε Κάνηθο και ΔΕ Ανθηδόνας (δείτε ΕΔΩ)

Η τελευταία ανακοίνωση του Δήμου Χαλκιδέων: 

«Σας ενημερώνουμε ότι τα συνεργεία της ΔΕΗ αποκατέστησαν τις βλάβες στην ηλεκτροδότηση των εγκαταστάσεων της ΔΕΥΑΧ στις περιοχές Ούγγρων(Παραλίμνη) και Ερίων. Οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΧ ήδη έθεσαν σε λειτουργία όλα τα συστήματα για την υδροδότηση όλων των περιοχών του Δήμου μας. Επειδή χρειάζεται χρόνος για την πλήρωση των τροφοδοτικών αγωγών και των δεξαμενών νερού, εκτιμούμε ότι η αποκατάσταση της υδροδότησης σε όλες τις περιοχές της Χαλκίδας και της ΔΕ Ανθηδώνας θα γίνει σταδιακά από τώρα και για τις επόμενες 4 με 5 ώρες. Ευχαριστούμε για την κατανόηση».

Στο ίδιο έργο θεατές οι κάτοικοι...

Πάρτε μία «γεύση» από τις καταγγελίες και τα σχόλια που δέχτηκε το EviaZoom.gr, με τους δημότες να απευθύνουν έκκληση για άμεση αποκατάσταση της βλάβης, καθώς στερούνται ότι πιο πολύτιμο αγαθό υπάρχει στη φύση, το νερό και μάλιστα λίγες ώρες πριν την Πρωτοχρονιά:





Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA