Στην Αλβανία βρέθηκε η 14χρονη αγνοούμενη από την Αθήνα - Προβληματίζει πως πέρασε τα σύνορα χωρίς να πάρει κανένας χαμπάρι! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
ΥΔΑΤΟΡ
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Στην Αλβανία βρέθηκε η 14χρονη αγνοούμενη από την Αθήνα - Προβληματίζει πως πέρασε τα σύνορα χωρίς να πάρει κανένας χαμπάρι! (ΦΩΤΟ)

Έληξε ο συναγερμός που είχε σημάνει για την εξαφάνιση της 14χρονης από την Καλλιθέα...

Η έφηβη Μαρία Ντ. εντοπίστηκε, τελικά, το Σάββατο (07-12-2019) στην Αλβανία.

Τη είδηση ανακοίνωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού», το οποίο υποστηρίζει ότι για άλλη μια φορά προκύπτουν σοβαρά ερωτήματα, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που με μεγάλη ευκολία ένα ανήλικο παιδί κατάφερε να περάσει τα σύνορα, χωρίς να γίνει αντιληπτό από τις αρμόδιες Αρχές.

Όπως έγινε γνωστό πέρασε τα σύνορα μαζί με άλλον ενήλικα.

«Το χειρότερο είναι ότι πέρασε τα σύνορα χωρίς να δει κανένας ότι είναι ανήλικη και ταξιδεύει παράνομα», δήλωσε στον ΑΝΤ1, ο πρόεδρος του "Χαμόγελου του Παιδιού", Κώστας Γιαννόπουλος.

Το κορίτσι αγνοείτο από την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019.

Χαλκίδα: Νέα εξέλιξη! Διαγνώστηκαν με κορονοϊό δύο συγγενείς του δικηγόρου Θανάση Λιαγκάκη που νοσηλεύεται στο «Σωτηρία» (ΦΩΤΟ)

  Στο Νοσοκομείο «Σωτηρία» συνεχίζει να νοσηλεύεται ο γνωστός Χαλκιδέος δικηγόρος, Θανάσης Λιαγκάκης, ο οποίος, -όπως αποκάλυψε το Evia Zoom...

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ