Χαλκίδα: «Τσουχτερά» πρόστιμα για το κάπνισμα σε γνωστά μαγαζιά - Από 500 εως 1200 ευρώ! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: «Τσουχτερά» πρόστιμα για το κάπνισμα σε γνωστά μαγαζιά - Από 500 εως 1200 ευρώ! (ΦΩΤΟ)

«Τσουχτερά» πρόστιμα για το κάπνισμα επιβλήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής (06-12-2019) σε γνωστά μαγαζιά της Χαλκίδας...

Όπως έχουμε επισημάνει ο νέος Αντικαπνιστικός νόμος έχει προκαλέσει προβλήματα και αντιδράσεις σε επιχειρηματίες, σε όλη την Ελλάδα, ειδικά στα κλαμπ και νυχτερινά κέντρα διασκέδασης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στελέχη από το τμήμα Τουριστικής Αστυνομίας Χαλκίδας έκαναν ελέγχους σε αρκετά μαγαζιά της πόλης όπου έπεσαν πρόστιμα σε πελάτες και συνάμα στους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων.

Μαζί με τα στελέχη ήταν και ο, επί πολλά χρόνια, επικεφαλής του Τμήματος της συγκεκριμένης υπηρεσίας, Γιώργος Κουλιάκης, ο οποίος σημειώνεται ότι είναι συνδικαλιστής και ταμίας στη Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.).

Συγκεκριμένα, επιβλήθηκε πρόστιμο 1.200 ευρώ στο καφέ-μπαρ «Tζαμί» του Αντώνη Αυλωνίτη, καθώς βρέθηκαν δύο πελάτες να καπνίζουν, στους οποίους το πρόστιμο ήταν από 100 ευρώ, και από 500 ευρώ, για κάθε πελάτη, στον ιδιοκτήτη.

600 ευρώ πρόστιμο επιβλήθηκε στο παραλιακό καφε-μπαρ «DejaVu Brunch», του Βασίλη Χαρίση, καθώς βρέθηκε ένας πελάτης να καπνίζει, (500 στον ιδιοκτήτη και 100 στο πελάτη), ενώ άλλα 500 ευρώ πρόστιμο θα κληθεί να πληρώσει ο ιδιοκτήτης του παραλιακού μεζεδοπωλείου «Ο Νονός», του Στράτου Γιαννόπουλου καθώς βρέθηκαν γόπες τσιγάρων σε τασάκι στον εσωτερικό χώρο της επιχείρησης.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες πρόστιμα σε πελάτες έπεσαν και σε άλλα μαγαζιά, όπως στο παραλιακό καφέ - μπαρ, «Namas», κ.α.

Άγνωστο παραμένει αν υπήρξαν καταγγελίες στο 1142 για την διενέργεια των συγκεκριμένων ελέγχων.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA