Τροχαίο Έξω Παναγίτσα: Το θαύμα δεν έγινε! Έχασε την μάχη ο 26χρονος Θανάσης Μπούντρος! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Τροχαίο Έξω Παναγίτσα: Το θαύμα δεν έγινε! Έχασε την μάχη ο 26χρονος Θανάσης Μπούντρος! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Το θαύμα που ζητούσε η μητέρα του δεν έγινε...

Την τελευταία του πνοή άφησε στις 2:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας (02-12-2019) ο 26χρονος Χαλκιδέος, Θανάσης Μπούντρος, έπειτα από 15 μέρες νοσηλείας στην εντατική του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» από το τροχαίο που συνέβη στις 6:00 το πρωί της Δευτέρας (18-11-2019), έξω από την επιχείρηση «Net Food Cafe» στην Έξω Παναγίτσα (δείτε ΕΔΩ το σχετικό ρεπορτάζ).

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες o 26χρονος είχε βγει από ένα αυτοκίνητο και λίγα δευτερόλεπτα μετά παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε 83χρονος ηλικιωμένος άνδρας.

Ο 26χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Χαλκίδας και από΄κει λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του, -σε κεφάλι και σπλήνα-, στον «Ευαγγελισμό», όπου κατέληξε 15 μέρες μετά.

Το «τελευταίο αντίο»

Η κηδεία θα γίνει στις 15:30 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων στην Έξω Παναγίτσα, ενώ η σορός του θα βρίσκεται στην εκκλησία από τις 13:30.

Η οικογένεια του εκλιπόντος ανέφερε στο EviaZoom.gr, ότι επιθυμεί, αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα σε κουμπαρά, που θα βρίσκεται στην είσοδο της εκκλησίας, τα οποία και θα δωρίσει στη «Κιβωτό του Κόσμου».

Στο EviaZoom.gr είχε μιλήσει την Δευτέρα (25-11-2019) η μητέρα του 26χρονου, (δείτε ΕΔΩ), η οποία ήλπιζε σε ένα θαύμα, όπως είπε:

«Στην ίδια κατάσταση είναι δεν έχουμε τίποτα καλύτερο. Είναι σε μία πολύ δύσκολη κατάσταση. Θέλω την προσευχή όλων γιατί ένα θαύμα λένε οι γιατροί θα τον φέρει πίσω, μόνο ένα θαύμα, ιατρικά δεν έχουμε ελπίδες καθόλου...», δήλωσε χαρακτηριστικά.
 
ΒΙΝΤΕΟ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA