«Δόξα τω Θεώ τη γλιτώσαμε...» - Δείτε τι λένε οι τρομαγμένοι αστυνομικοί που κινδύνευσαν από βράχους στη Κύμη (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

«Δόξα τω Θεώ τη γλιτώσαμε...» - Δείτε τι λένε οι τρομαγμένοι αστυνομικοί που κινδύνευσαν από βράχους στη Κύμη (ΦΩΤΟ)

Λίγες ώρες μετά την πτώση βράχων στον διαλυμένο παραλιακό δρόμο της Κύμης, από Πλατάνα προς Στόμιο, οι αστυνομικοί της Δ΄ Ομάδας ΟΠΚΕ Εύβοιας που είδαν το χάρο με τα μάτια τους καθώς έτυχε να περνούν εκείνη την στιγμή από το σημείο, τονίζουν τα εξής σε γραπτή ανακοίνωση στο facebook:

«Δόξα το Θεό τη γλυτώσαμε.
Η σημερινή διέλευσή μας από το δρόμο "καρμανιόλα" θα μας μείνει.....αξέχαστη. Είναι αναμφισβήτητο ότι έβαλε ο θεός το χεράκι του για να γυρίσουμε σχεδόν αλώβητοι στα σπίτια μας . Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα. 

Βέβαια κατά το παρελθόν κάποιοι συνάνθρωποί μας δεν στάθηκαν το ίδιο τυχεροί μ΄ εμάς. Ας ελπίσουμε ότι με αφορμή αυτό το περιστατικό θα κατανοήσουν οι αρμόδιοι το μέγεθος του προβλήματος και θα δώσουν λύση.

Μακάρι να είμαστε εμείς οι τελευταίοι που ρισκάραμε τις ζωές μας στο βωμό της ανευθυνότητας των.....υπευθύνων. 

Πρέπει επιτέλους οι αιρετοί άρχοντές να "τσακιστούν" να μονιάσουν, να αφήσουν στην άκρη την παραγωγή φτηνής πολιτικής και να επικεντρωθούν στην παραγωγή έργου. Να καταλάβουν ότι εδώ καθημερινά διακυβεύονται ανθρώπινες ζωές. Σήμερα ήμασταν εμείς, αύριο μπορεί να είναι τα παιδιά τους. 

Πρέπει μωρέ να νιώσετε τον πόνο για να ξυπνήστε; Τί άλλο περιμένετε να δείτε;».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA