Πλατάνα Κύμης: Ξεκίνησαν τις αναμασημένες ανακοινώσεις - Έκλεισε ο δρόμος μετά την πτώση των βράχων | EviaZoom.gr - Εύβοια News
ΥΔΑΤΟΡ
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Πλατάνα Κύμης: Ξεκίνησαν τις αναμασημένες ανακοινώσεις - Έκλεισε ο δρόμος μετά την πτώση των βράχων

Τις γνωστές αναμασημένες ανακοινώσεις για τον παραλιακό δρόμο της Κύμης μετά από ένα συμβάν, ξεκίνησε η Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας, ενώ την ίδια ώρα «αγνοείται» ο Θανάσης Μπουραντάς...

Όπως αναφέρει η Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας:

«Προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στο τμήμα της επαρχιακής οδού Παραλία Οξυλίθου - Πλατάνα, αποφασίστηκε λόγω κατολίσθησης η οποία είχε ως συνέπεια τον ελαφρύ ευτυχώς τραυματισμό τριών αστυνομικών που επέβαιναν σε διερχόμενο όχημα τη στιγμή εκείνη.

Το συμβάν αυτό ήρθε να προστεθεί στις σημαντικές καθιζήσεις που έχει υποστεί το συγκεκριμένο τμήμα του οδικού άξονα από τους σφοδρούς κυματισμούς που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια των πρόσφατων κακοκαιριών «Ζηνοβία» και «Ηφαιστίωνας».

Η κίνηση των οχημάτων από και προς την Παράλια Κύμης (λιμάνι) διεξάγεται πλέον μέσω της οδού Πλατάνα- Μεντούλη- Διασταύρωση με Ε.Ο. 6 (Γέφυρα Σκοτεινής)- Κονίστρες- Χάνια Αυλωναρίου. Εναλλακτικά, και μόνο για επιβατικά Ι.Χ., μπορεί να χρησιμοποιείται και η επαρχιακή οδός Χάνια Αυλωναρίου- Γέφυρα Οξυλίθου- Οξύλιθος- Πλατάνα.

Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Εύβοιας έχει ήδη εκκινήσει σημαντικές παρεμβάσεις για την αποκατάσταση των βλαβών και την προστασία του οδικού άξονα από περαιτέρω διάβρωση, προκειμένου να παραδοθεί το συντομότερο και εφόσον η εξέλιξη των φαινομένων το επιτρέψει σε κυκλοφορία.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη κ. Φάνη Σπανού, έχει προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες προς τα αρμόδια υπουργεία, προκειμένου να δοθεί οριστική λύση στο χρονίζον αυτό πρόβλημα, μέσα από την έγκριση χρηματοδότησης έργου αντιμετώπισης καταπτώσεων-κατολισθίσεων στο τμήμα Παραλία Οξυλίθου-Πλατάνα συνολικού προϋπολογισμού € 15.320.000».

Φονική σύγκρουση: Σκοτώθηκε 45χρονος οδηγός στο δρόμο Θήβας - Χαλκίδας (ΦΩΤΟ)

Τραγικό θάνατο βρήκε, πριν λίγα 24ωρα, στο δρόμο Θήβας - Χαλκίδας, ο 45χρονος Νίκος Σκυριανός ο οποίος κατάγονταν από τη Θήβα... Σύμφωνα με ...

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ