Επίσκεψη κατόπιν εορτής από Κελαϊδίτη - Μπουραντά στον διαλυμένο παραλιακό δρόμο της Κύμης! Δηλώνουν «άφραγκοι» και ζητούν χρηματοδότηση από την Κυβέρνηση (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Επίσκεψη κατόπιν εορτής από Κελαϊδίτη - Μπουραντά στον διαλυμένο παραλιακό δρόμο της Κύμης! Δηλώνουν «άφραγκοι» και ζητούν χρηματοδότηση από την Κυβέρνηση (ΦΩΤΟ)

Επίσκεψη στον διαλυμένο παραλιακό δρόμο της Κύμης, από Πλατάνα προς Στόμιο, που παραμένει εδώ και χρονιά σε «άθλια» κατάσταση με αποτέλεσμα να έχουν χαθεί και ανθρώπινες ζωές, πραγματοποίησαν την Τετάρτη (08-01-2010) ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας, Γιώργος Κελαϊδίτης και ο Δήμαρχος Κύμης - Αλιβερίου, Θανάσης Μπουραντάς...

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάπου εκεί κοντά περιτριγύριζε και ο έμμισθος δημοτικός «σκύλος», ο οποίος καταβροχθίζει σαν σκυλοτροφή το δημόσιο χρήμα που εισπράττει κάθε μήνα, εις υγείαν των κορόιδων δημοτών της περιοχής.

Όπως αναμενόταν, αυτή η αργοπορημένη επίσκεψη δεν έβγαλε κανένα αποτέλεσμα, πέραν μερικών φωτογραφιών που δημοσίευσε ο Γιώργος Κελαϊδίτης...

Στη κοινή τους ανακοίνωση, ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας και ο Δήμαρχος Κύμης - Αλιβερίου, τονίζουν ότι για την αποκατάσταση του δρόμου πρέπει να υπάρξει χρηματοδότηση από την Κυβέρνηση.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Τα έντονα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών σε συνδυασμό με την διαβρωτική δύναμη της θάλασσας επιδείνωσαν τις πληγές και τα προβλήματα του οδικού άξονα Στομίου-Πλατάνας που οδηγεί στο λιμάνι και στην πόλη της Κύμης.

 

Επισκεφθήκαμε σήμερα το σημείο με κλιμάκιο της Τεχνικής Υπηρεσίας Π.Ε. Εύβοιας και σε συνεργασία με την Δημοτική Αρχή, προγραμματίζουμε άμεσα τις απαραίτητες εργασίες για την προσωρινή αποκατάσταση των βλαβών και της προσβασιμότητας του δρόμου, αλλά και την προστασία από περαιτέρω διάβρωση.
 

Διεκδικούμε όμως και την οριστική λύση του διαχρονικού αυτού προβλήματος που ταλαιπωρεί τους κατοίκους της περιοχής και τους οδηγούς των διερχόμενων οχημάτων, με τη χρηματοδότηση από την κυβέρνηση ώριμου από πλευράς μελετών έργου για την μόνιμη αποκατάσταση και προστασία από κατολισθητικά φαινόμενα του συγκεκριμένου τμήματος του οδικού άξονα».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 
Με την πρώτη βροχούλα: Άνοιξε ξανά ο «άθλιος» παραλιακός δρόμος της Κύμης - «Έβρεξε» βράχια στο δρόμο Αιδηψού - Λίμνης!

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA