Γνωστός μετεωρολόγος για Θεοφάνεια: «Αν επιβεβαιωθούν τα στοιχεία θα ντυθούν στα λευκά τα πεδινά και το κέντρο της Αθήνας» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
ΥΔΑΤΟΡ
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Γνωστός μετεωρολόγος για Θεοφάνεια: «Αν επιβεβαιωθούν τα στοιχεία θα ντυθούν στα λευκά τα πεδινά και το κέντρο της Αθήνας» (ΒΙΝΤΕΟ)

Πολική «μπάλα» από την Ουκρανία έρχεται τα Θεοφάνεια...

Μεγάλο ενδιαφέρον έχουν οι καιρικές συνθήκες τα επόμενα 24ωρα, καθώς τα μέχρι τώρα στοιχεία δείχνουν ότι αναμένονται ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες με χιονοπτώσεις μέχρι τη θάλασσα την Δευτέρα (06-01-2020).

Όπως ανέφερε και ο μετεωρολόγος του OPEN, Κλέαρχος Μαρουσάκης, φαίνεται να κατηφορίζει προς τα μέρη μας από την Ουκρανία μία «μπάλα πολικού ψύχους», προκαλώντας ισχυρή ψυχρή εισβολή. 

«Εάν προκύψουν έτσι τα προγνωστικά στοιχεία όπως φαίνονται τώρα πολύ πιθανόν και το κέντρο της Αθήνας να ντυθεί στα λευκά στις αρχές της επόμενης εβδομάδας».

ΒΙΝΤΕΟ

Το MEGA για το βίντεο - ντοκουμέντο του EviaZoom.gr με την διάρρηξη - Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από το δελτίο ειδήσεων και την εκπομπή «LIVE NEWS»

Στα πρώτα θέματα του δελτίου ειδήσεων του MEGA και της εκπομπής «LIVE NEWS» του Νίκου Ευαγγελάτου, μεταδόθηκε το βίντεο - ντοκουμέντο ...

Βίντεο - Ρεπορτάζ