Βασιλικό - Ποταμός «Λήλαντας»: Επέστρεψαν στα σπίτια τους οι 120 κάτοικοι που απομακρύνθηκαν προληπτικά | EviaZoom.gr - Εύβοια News
ΥΔΑΤΟΡ
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Βασιλικό - Ποταμός «Λήλαντας»: Επέστρεψαν στα σπίτια τους οι 120 κάτοικοι που απομακρύνθηκαν προληπτικά

Λήξη συναγερμού στο Βασιλικό Χαλκίδας...

Όπως είχε γράψει το EviaZoom.gr (δείτε ΕΔΩ), συναγερμός σήμανε στο Βασιλικό Χαλκίδας την Δευτέρα (30-12-2019) καθώς «φούσκωσε» επικίνδυνα ο ποταμός «Λήλαντας» με αποτέλεσμα να γίνει προληπτική απομάκρυνση των περίπου 120 κατοίκων των παραποτάμιων περιοχών του Λήλαντα (Παραλία Βασιλικού - Μανίκα και Όαση) από τις κατοικίες τους, αν και η κατάσταση ήταν βελτιωμένη.

Οι κάτοικοι αυτοί έμειναν σε ξενοδοχεία για λίγες ώρες, καθώς, όπως αναμενόταν, το απόγευμα της Τρίτης (31-12-2019) επέστρεψαν κανονικά στα σπίτια τους μιας και η στάθμη του νερού έπεσε αισθητά και δεν υπήρχε κανένας κίνδυνος υπερχείλισης.
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Εύβοια: «Χρυσές» δουλειές! Τα πρόσφατα μεγάλα δημόσια έργα που ανέλαβε ο εργολάβος - πρώην υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ, Σταύρος Καμαριώτης (ΦΩΤΟ & ΕΓΓΡΑΦΑ)

Άξιο αναφοράς είναι τα τρία δημόσια έργα που ανέλαβε στην Εύβοια, το τελευταίο διάστημα, η κατασκευαστική εταιρεία, «ΑΙΡΚΑΜ ΑΤΕ», η οποία...

Βίντεο - Ρεπορτάζ