Κόμπι Μπράιαντ: Εννέα οι νεκροί από την πτώση του ελικοπτέρου - Συνετρίβη λόγω της ομίχλης; (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Κόμπι Μπράιαντ: Εννέα οι νεκροί από την πτώση του ελικοπτέρου - Συνετρίβη λόγω της ομίχλης; (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Στο ελικόπτερο επέβαιναν 9 άτομα σύμφωνα με την Αστυνομία, όλοι νεκροί - Ανάμεσα στα θύματα ο Κόμπι Μπράιαντ και η 13χρονη κόρη του...
 
Η Αστυνομία έκανε ανακοινώσεις σχετικά με το τραγικό δυστύχημα, στο οποίο σκοτώθηκε ο Κόμπι Μπράιαντ και η 13χρονη κόρη του.

Στο ελικόπτερο τύπου Sikorsky S-76B, σύμφωνα με το σχέδιο πτήσης, επέβαιναν 9 άτομα (8 και ο πιλότος), ωστόσο, δεν έχουν διαρρεύσει ούτε έχουν δοθεί επίσημα στοιχεία για τα ονόματα των ανθρώπων που επέβαιναν στη μοιραία πτήση. 

Για την Αστυνομία, όλοι όσοι βρίσκονταν στο ελικόπτερο θεωρούνται νεκροί, τη στιγμή που συνεχίζονται οι έρευνες. 

Έχασε τον προσανατολισμό του μέσα στην ομίχλη

Επίσης είναι άγνωστες και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα σε πλαγιά βουνού ωστόσο δημοσιογραφικές πληροφορίες και όσα διαρρέουν από τη συνομιλία του πιλότου με τον πύργο ελέγχου το ελικόπτερο είχε χάσει τον προσανατολισμό του για περισσότερο από 15 λεπτά και κινούνταν μέσα σε πυκνή ομίχλη.

Στα βίντεο που δόθηκαν στη δημοσιότητα φαίνονται συντρίμμια που καπνίζουν και άνδρες των ομάδων διάσωσης. Μάλιστα όπως είπαν οι αξιωματικοί της αστυνομίας οι άνδρες των ομάδων διάσωσης χρειάστηκε να πεζοπορήσουν για να φτάσουν στο σημείο της συντριβής.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA