Συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ: «Έχει εξαφανιστεί ο αστυνομικός που χτύπησε τον 11χρονο για να αποφύγει το αυτόφωρο» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ: «Έχει εξαφανιστεί ο αστυνομικός που χτύπησε τον 11χρονο για να αποφύγει το αυτόφωρο»

Αναζητείται ο αστυνομικός - επικεφαλής της Ομάδας ΔΙΑΣ που χαστούκισε τον 11χρονο Ρομά στο Μενίδι, σύμφωνα με τον Στράτο Μπαλάσκα...

«Ο συνάδελφος αναζητείται, τον ψάχνουν παντού, έχει εξαφανιστεί», αποκάλυψε το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, για τον αστυνομικό που φαίνεται να χτυπά το παιδί στο Μενίδι. Όπως εκτίμησε, θα εμφανιστεί αφού περάσει το αυτόφωρο.

Ο Σ. Μπαλάσκας ανέφερε, επίσης, ότι ο αστυνομικός χαρακτηρίζεται «ιδιαίτερα παρορμητικός» και με «έξαρση ψυχικής ορμής». 

Ο ΣΚΑΪ μετέδωσε ότι εν λόγω αστυνομικός είχε απασχολήσει και στο παρελθόν με βιαιοπραγίες εις βάρος πολιτών.

Εκφράζοντας την άποψη του, τόνισε ότι o αστυνομικός «όχι, δεν έχει θέση στο σώμα», υπογραμμίζοντας, ωστόσο, ότι υπάρχουν αρμόδιοι θεσμοί που θα το κρίνουν αυτό.

Ο Στράτος Μπαλάσκας σχολίασε και την άμεση παρέμβαση της φυσική ηγεσία και την αποπομπή του αστυνομικού από το σώμα, υποστηρίζοντας ότι υπάρχουν 42.000 αστυνομικοί και δεν αποκλείεται ανάμεσά τους να υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις, ωστόσο «έχουμε επτά ελεγκτικούς μηχανισμούς για να πατάξουμε τέτοια περιστατικά». 

Για το συμβάν στο Μενίδι, παρενέβη ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, επισημαίνοντας ότι «όποιος χτυπά ανήλικα, δεν χωρά πουθενά». 

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο-ντοκουμέντο

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA