Κρυβόταν σαν τον κλέφτη: Εμφανίστηκε με δικηγόρο μετά το αυτόφωρο ο αστυνομικός - «Με έβρισε και τον χαστούκισα» - Είχε κατηγορηθεί για ξυλοδαρμό ζευγαριού το 2016 αλλά είχε αθωωθεί! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Κρυβόταν σαν τον κλέφτη: Εμφανίστηκε με δικηγόρο μετά το αυτόφωρο ο αστυνομικός - «Με έβρισε και τον χαστούκισα» - Είχε κατηγορηθεί για ξυλοδαρμό ζευγαριού το 2016 αλλά είχε αθωωθεί! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά από πολύωρο κρυφτό για να αποφύγει το αυτόφωρο, εμφανίστηκε με δικηγόρο ο 32χρονος «νταής» αστυνομικός - επικεφαλής της Ομάδας ΔΙΑΣ που χτύπησε τον 11χρονο Ρομά...

Η σε βάρος του έρευνα αφορά το αδίκημα της πρόκλησης σωματικής βλάβης και με ρατσιστικά κίνητρα, ενώ κατηγορούμενοι είναι και οι τρεις συνάδελφοί του που ήταν παρόντες κατά το περιστατικό, αλλά έμειναν απλοί παρατηρητές. Υποστήριξαν ότι δεν είδαν τι είχε γίνει, αλλά οι εικόνες του βίντεο τους διέψευδαν, καθώς όλοι τους είχαν πρόσωπο προς τον συνάδελφό τους την ώρα που χτυπούσε τον 11χρονο.

Θεωρείται δεδομένο ότι αν δεν υπήρχε το υλικό από την κάμερα ασφαλείας και αυτή η υπόθεση θα είχε «κουκουλωθεί» με συνοπτικές διαδικασίες.

Με απλοϊκό και άκρως κυνικό τρόπο επιχείρησε ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να δικαιολογήσει στους προϊσταμένους του την αδικαιολόγητη πράξη να χαστουκίσει έναν 11χρονο.

«Με έβρισε αισχρά και με έφτυσε. Εκνευρίστηκα και τον χαστούκισα» φέρεται να δήλωσε χαρακτηριστικά, ο «νταής» στο γρονθοκόπημα κατά του 11χρονου, αλλά «δειλός» στο να αναλάβει την ευθύνη της πράξης του αστυνομικός.

Οι εν λόγω δικαιολογίες ήρθαν όταν πήγε στην υπηρεσία του προκειμένου να του κοινοποιηθεί η διαταγή της διαθεσιμότητας και να παραδώσει το δημόσιο υλικό που του είχε χορηγηθεί, ταυτότητα αστυνομικού, οπλισμό κ.ά.

Ο εν λόγω αστυνομικός απέφυγε το αυτόφωρο ζητώντας… ρεπό για «σοβαρό προσωπικό λόγο». Όταν τα όρια του αυτοφώρου έληξαν, παρουσιάστηκε μαζί με τον δικηγόρο του στον Εισαγγελέα για να λάβει γνώση της δικογραφίας.

Είχε κατηγορηθεί για ξυλοδαρμό

Το 2016, σύμφωνα με τον υπηρεσιακό του φάκελο, ο ίδιος αστυνομικός είχε καταγγελθεί και μηνυθεί ότι ξυλοφόρτωσε τον οδηγό και τη συνοδηγό οχήματος που δεν είχε σταματήσει σε σήμα ελέγχου στην Αττική.

Ο αστυνομικός είχε κάνει σήμα στον οδηγό, εκείνος δεν σταμάτησε, τον καταδίωξε, κι όταν το όχημα σταμάτησε σε βενζινάδικο, άρχισε να τον χτυπά για να τον βγάλει από το αυτοκίνητό του.

Σταμάτησε όταν επενέβη η σύζυγος του οδηγού με φωνές και κραυγές βοήθειας. Η υπόθεση έφθασε στις δικαστικές αίθουσες με τον αστυνομικό ωστόσο να αθωώνεται... 

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA