Συνελήφθησαν αστυνομικοί για εμπόριο ναρκωτικών από στελέχη του Εσωτερικών Υποθέσεων | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Συνελήφθησαν αστυνομικοί για εμπόριο ναρκωτικών από στελέχη του Εσωτερικών Υποθέσεων

Ένας αστυφύλακας και ένας ειδικός φρουρός συνελήφθησαν από τα στελέχη της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων με την κατηγορία ότι εμπλέκονται σε υπόθεση διακίνησης και εμπορίου ναρκωτικών... 

Όπως προέκυψε από την έρευνα, προμηθεύονταν κοκαΐνη την οποία είτε χρησιμοποιούσαν είτε πουλούσαν σε άλλα άτομα. Και οι δύο αστυνομικοί έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα.
 
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, είχαν προμηθευτεί από κοινού ποσότητα κοκαΐνης από τον συλληφθέντα ιδιώτη, στην οικία του σε περιοχή της Αττικής.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, και κατασχέθηκαν στην κατοχή του Αστυφύλακα μικροποσότητα κοκαΐνης και ναρκωτικό δισκίο, στην κατοχή του Ειδικού Φρουρού μικροποσότητα ινδικής κάνναβης και στην κατοχή του ιδιώτη 611 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 4 γραμμάρια κοκαΐνης και ζυγαριά ακριβείας.

Όπως προέκυψε, στην υπόθεση εμπλέκεται ένας ακόμα ιδιώτης, ο οποίος δεν εντοπίστηκε στα όρια της αυτόφωρης διαδικασίας.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Αστυφύλακας και ο Ειδικός Φρουρός τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος τους η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA