Χαλκίδα: Γνωστός γυμναστής εμπλέκεται σε κύκλωμα διακίνησης αναβολικών (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Γνωστός γυμναστής εμπλέκεται σε κύκλωμα διακίνησης αναβολικών (ΒΙΝΤΕΟ)

Σήμα κατατεθέν του 40χρονου γυμναστή τα ακριβά γούστα... 

40χρονος γυμναστής που διαμένει και εργάζεται στη Χαλκίδα συνελήφθη πρόσφατα από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας Αθηνών καθώς κατηγορείται ότι συμμετείχε σε εγκληματική οργάνωση και συγκεκριμένα στο πολυπλόκαμο κύκλωμα που διακινούσε κατ' επάγγελμα μεγάλες ποσότητες παράνομων αναβολικών ουσιών, -τόσο στην Ελλάδα όσο και σε πολλές χώρες του εξωτερικού-, για την βελτίωση της απόδοσης αθλητών, κυρίως σε γυμναστήρια, καθώς και για την στυτική δυσλειτουργία. 

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας εντοπίστηκε στα Ψαχνά παράνομο παρασκευαστήριο - αποθήκη, που διατηρούσε ο 25χρονος φερόμενος αρχηγός, όπου βρέθηκαν πρώτες ύλες και εγκατεστημένος μηχανολογικός εξοπλισμός, για την παρασκευή των ουσιών που διοχετεύονταν στην αγορά. 

Ο 40χρονος γυμναστής, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, Γιάννη Μπάκα, οδηγήθηκε στον Ανακριτή Αθηνών και αφέθηκε ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 2.000 ευρώ. 

Δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί τι δήλωσε ο Γιάννης Μπάκας στο EviaZoom.gr:

«Ο εντολέας μου, ο οποίος κατηγορήθηκε για διακίνηση παράνομων ουσιών συγκεκριμένα αναβολικών ουσιών και ότι ανήκει σε εγκληματική οργάνωση, αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονταν στην ανάκριση, αφέθηκε ελεύθερος και κατά τη κύρια διαδικασία στο ακροατήριο θα αποδείξουμε την αθωότητα του. Δεν έχει καμία σχέση με αυτά που τον κατηγορούν», τόνισε ο Γιάννης Μπάκας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA