Χαλκίδα: Χαμός στο κέντρο της πόλης! Οπαδοί του Παναθηναϊκού έκαναν «ντου» στο σύνδεσμο του Ολυμπιακού! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Χαμός στο κέντρο της πόλης! Οπαδοί του Παναθηναϊκού έκαναν «ντου» στο σύνδεσμο του Ολυμπιακού! (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνεχίζεται η «βεντέτα» των οπαδών και στη πόλη της Χαλκίδας...

Όπως φαίνεται στο ολιγόλεπτο Βίντεο που ανήρτησαν την Τετάρτη (15-01-2020) οπαδοί του Παναθηναϊκού από την Αττική, η επίθεση στο σύνδεσμο του Ολυμπιακού στη Χαλκίδα σημειώθηκε πριν λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 5 Ιανουαρίου 2020, μετά το τέλος του αγώνα Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός.

Οπαδοί με κράνοι, full face και κρατώντας διάφορα αντικείμενα περικύκλωσαν το κτίριο που στεγάζεται στην οδό Φριζή & Παπαναστασίου πάνω από το fast-food «Fresh», -που διατηρεί φίλαθλος του Ολυμπιακού-, ενώ πέταξαν και καπνογόνα στην είσοδο της πολυκατοικίας.

Σημειώνεται, ότι τον Μάρτιο του 2019, οπαδοί του Ολυμπιακού είχαν εξαπολύσει αντίστοιχη επίθεση στο σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στη κοντινή οδό της Φαβιέρου όπου διέλυσαν και την τζαμαρία στα γραφεία του «Χαμόγελου του Παιδιού» που βρίσκονταν κάτω από τον σύνδεσμο (δείτε ΕΔΩ το σχετικό δημοσίευμα).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πέρα από τις υλικές ζημιές δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ δεν υπήρξε κάποια προσαγωγή ή σύλληψη από την μεριά της αστυνομίας που ενημερώθηκε για το περιστατικό αργότερα.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από την επίθεση στο σύνδεσμο του Ολυμπιακού:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA