Χαλκίδα: Εδώ ο κόσμος «καίγεται» και αυτοί κάνουν σύσκεψη για το καρναβάλι - Έρχονται νέα «άρτον και θεάματα»; | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Εδώ ο κόσμος «καίγεται» και αυτοί κάνουν σύσκεψη για το καρναβάλι - Έρχονται νέα «άρτον και θεάματα»;

Το πάθημα του Παγώνη και της Ζλακώνη έπρεπε να γίνει μάθημα στην επικεφαλής του «Αλλάζουμε...»

Σύσκεψη, νωρίς-νωρίς, για το καρναβάλι πραγματοποίησε την Τετάρτη (15-01-2020) η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ, Ελένη Αϊδίνη με την δήμαρχο Χαλκιδέων, Έλενα Βάκα, η οποία θα έπρεπε να θυμάται κάθε μέρα το μήνυμα από το αποτέλεσμα των εκλογών που καταπόντισε την προηγούμενη δημοτική αρχή και έφερε την ίδια, με μεγάλη διαφορά, στη θέση της δημάρχου, με πρώτη νικήτρια βέβαια την τεράστια αποχή.  

Φτάνει να αποδειχτεί και στη πράξη αν η Έλενα Βάκα ετοιμάζει με τη σειρά της νέα «Άρτον και Θεάματα», όπως λέει και ο φιλόσοφος λαός ή αν τελικά θα αρκεστεί σε μία αποκριάτικη εκδήλωση, χωρίς τις σπατάλες του παρελθόντος.

Ωστόσο το γεγονός ότι ασχολείται από τώρα με το καρναβάλι, το οποίο αποτέλεσε «θηλιά» εξόδων και χρεών, κρίνεται ότι αποτελεί μία από τις βασικές προτεραιότητες της, την ώρα που ο Δήμος «βυθίζεται» σε σοβαρά προβλήματα, κυρίως της καθημερινότητας.

Και μιας και μιλάμε για σπατάλες ας θυμηθούμε, πατώντας ΕΔΩ, τα φέσια άνω των 600.000 ευρώ, που άφησε η Ζλάκώνη στον ΔΟΑΠΠΕΧ, σύμφωνα με την ίδια τη δήμαρχο.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA