Πυροβολισμοί 77χρονου σε 14χρονο στην Αρτάκη - Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Πυροβολισμοί 77χρονου σε 14χρονο στην Αρτάκη - Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»

Στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη και τους συμπαρουσιαστές του, Γιώργο Γρηγοριάδη και Αλεξάνδρα Καϋμένου μίλησε ο Μιχάλης Τσοκάνης, ο οποίος έδωσε το ρεπορτάζ για την υπόθεση του 14χρονου αγοριού που πυροβολήθηκε από 77χρονο στη Νέα Αρτάκη...

Το απίστευτο συμβάν σημειώθηκε περίπου στις 22:30 το βράδυ της Κυριακής (02-02-2020), όταν ο 77χρονος άνδρας πυροβόλησε μέσα από το σκάφος, στο οποίο διαμένει μόνιμα, το 14χρονο αγόρι που εκείνη την ώρα έκανε βόλτα με το ποδήλατο μαζί με άλλους συνομήλικους του.  

ΒΙΝΤΕΟ
Από απόσταση 10 μέτρων τα σκάγια χτύπησαν το φρύδι και το δάχτυλο του χεριού, χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί σοβαρά. Το παιδί εντόπισαν αιμόφυρτο οι γονείς του, οι οποίοι βρίσκονταν μαζί με το δεύτερο παιδί τους σε παρακείμενη καφετέρια την ώρα των πυροβολισμών. Μάλιστα, ο πατέρας του πήγε να ζητήσει το λόγο από τον 77χρονο και δέχτηκε πυροβολισμό προς το μέρος του, χωρίς ωστόσο να τον χτυπήσουν τα σκάγια.

Ακολούθως στελέχη της Ασφάλειας Λιμεναρχείου Χαλκίδας, παρουσία και του διοικητή, Βασίλη Κούτρα, εισέβαλαν στο σκάφος με αλεξίσφαιρα γιλέκα και συνέλαβαν τον 77χρονο, ο οποίος φαίνεται ότι πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα. Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι πυροβόλησε λέγοντας ότι τα παιδιά τον πείραζαν και του πετούσαν πέτρες.

Δείτε ΕΔΩ τα όσα δήλωσε αποκλειστικά στο EviaZoom.gr ο πατέρας του 14χρονου, Σωτήρης Σφουγγαράς, ο οποίος περιέγραψε τα όσα -πραγματικά- έγιναν το βράδυ της Κυριακής (02-02-2020).

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA