Θύμισε συμμορία! ΜΑΤ - χούλιγκανς με πολιτικά κυνηγούν και ξυλοκοπούν κατοίκους στη Χίο (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Θύμισε συμμορία! ΜΑΤ - χούλιγκανς με πολιτικά κυνηγούν και ξυλοκοπούν κατοίκους στη Χίο (ΒΙΝΤΕΟ)

Σαν συμμορία χούλιγκαν λειτούργησαν οι αστυνομικοί των ΜΑΤ κατά την αποχώρησή τους από τη Χίο...

Φορώντας τα πολιτικά τους ρούχα, σαν όχλος και όχι σαν σώμα αλλά με τον υπηρεσιακό τους εξοπλισμό (κράνος, ασπίδα, γκλοπ) αστυνομικοί των ΜΑΤ που αποχωρούσαν από την Χίο, επιτέθηκαν στους κατοίκους που τους γιούχαραν στο λιμάνι.

Πήδηξαν και κάγκελα υψηλής περίφραξης, τους κυνήγησαν και τους ξυλοκόπησαν ενώ προκάλεσαν και εστίες φωτιάς με χημικά που έριξαν, ακόμα και την ώρα που έκλεινε ο καταπέλτης του πλοίου.

Μάλιστα κάποιοι κρατούσαν και όπλα. Έσπασαν όποιο αυτοκίνητο βρήκαν μπροστά τους, αποκαλώντας «τουρκόσπορους» τους νησιώτες.

Ακόμα και την ώρα που ο καταπέλτης του πλοίου έκλεινε, τα ΜΑΤ – χούλιγκανς, έκαναν χειρονομίες προς τους κατοίκους που μόνο σε γήπεδο και οπαδικούς στρατούς παραπέμπουν.
 
Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, έχουν κατατεθεί δεκάδες μηνύσεις κατά των ματατζήδων, χωρίς ωστόσο να συλληφθεί κάποιος στα όρια του αυτοφώρου, ενώ δεν υπήρξε και καμία αυτεπάγγελτη παρέμβαση του Εισαγγελέα του νησιού για τα έκτροπα που κάνουν το γύρο του κόσμου.

ΒΙΝΤΕΟ






Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA