66χρονος ο πρώτος νεκρός στην Ελλάδα από τον κορονοϊό - Ήταν συνταξιδιώτης του 48χρονου από τον Άγιο Αιδηψού! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

66χρονος ο πρώτος νεκρός στην Ελλάδα από τον κορονοϊό - Ήταν συνταξιδιώτης του 48χρονου από τον Άγιο Αιδηψού!

O πρώτος θάνατος από το κορονοϊό στην Ελλάδα ανακοινώθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης (12-03-2020) από το Υπουργείο Υγείας...

Πρόκειται για τον 66χρονο περιφερειακό σύμβουλο και συνταξιούχο εκπαιδευτικό από την Αμαλιάδα, μέλος της ομάδας που είχε επισκεφθεί για προσκύνημα τους Άγιους Τόπους μαζί με τον 48χρονο Βορειοευβοιώτη από τον Άγιο Αιδηψού και τους υπόλοιπους (άνδρες και γυναίκες) που διαγνώστηκαν με κορονοϊό.

Ο 66χρονος εισήχθη στη Μονάδα Αρνητικής Πίεσης του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο στις 2 Μαρτίου 2020 και διασωληνώθηκε στις 6 Μαρτίου 2020.

Το πρωί της 10ης Μαρτίου, ο ασθενής παρουσίασε σημαντική επιδείνωση, που εξελίχθηκε σε πολυοργανική ανεπάρκεια και κατέληξε στις 12 Μαρτίου 2020 στις 03:15 τα ξημερώματα.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως ο παγκόσμιος διαδραστικός χάρτης που παρουσιάζει σε real time την εξάπλωση του κορονοϊού σε όλες τις χώρες, είχε ανακοινώσει τον θάνατο αρκετές ώρες νωρίτερα.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA