Κορονοϊός - εμβόλιο: Εταιρεία δίνει 4.000 ευρώ σε εθελοντές για να κολλήσουν κορονοϊό και να τους εξετάσουν! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Κορονοϊός - εμβόλιο: Εταιρεία δίνει 4.000 ευρώ σε εθελοντές για να κολλήσουν κορονοϊό και να τους εξετάσουν!

Έναν απίστευτο τρόπο για να εξετάσουν τον κορονοϊό αλλά και να βρουν το «μαγικό» φάρμακο αντιμετώπισής του, βρήκαν Βρετανοί επιστήμονες οι οποίοι αναζητούν εθελοντές για να τους εμβολιάσουν με εμβόλιο για ιούς παρόμοιους με τον κορονοϊό ώστε να τους εξετάσουν...

Σύμφωνα με το ενημερωτικό μέσο NewsHub της Νέας Ζηλανδίας που δημοσιεύει την είδηση, αναζητούνται 24 εθελοντές που θα εμβολιαστούν με δυο παρόμοιους ιούς του κορονοιού και αφού εμβολιαστούν θα μπουν σε ειδική καραντίνα για 2 εβδομάδες.

Η εταιρεία Hvivo, στην οποία ανήκει το εργαστήριο ερευνών στο οποίο και θα γίνουν οι έρευνες εφόσον βρεθούν οι 24 εθελοντές ανακοίνωσε ότι ο χώρος στον οποίο θα βρεθούν οι εξεταζόμενοι θα είναι τέτοιος ώστε να προσφέρει ό,τι χρειάζονται οι εθελοντές για να χαλαρώνουν.

Θα βρίσκονται εσώκλειστοι στον ειδικό χώρο όπου θα μπορούν να βλέπουν τηλεόραση και να παίζουν ηλεκτρονικά παιχνίδια, ενώ καθημερινά οι επιστήμονες θα λαμβάνουν από αίμα μέχρι δέρμα και ακαθαρσίες από τους εθελοντές ώστε να τις εξετάζουν. 
 
Παράλληλα οι εθελοντές δεν θα πραγματοποιούν καμία σωματική άσκηση, δεν θα έρχονται επαφή με άλλους ανθρώπους, ενώ θα ακολουθούν και συγκεκριμένο διαιτολόγιο. 
 
Για όλα αυτά ο εθελοντής θα εισπράξει 4.000 ευρώ.

Αν θέλετε να κάνετε αίτηση δεν έχετε παρά να πατήσετε ΕΔΩ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA