Εργαζόμενοι του Δήμου Χαλκιδέων καταγγέλλουν την Ελένη Μιτζιφίρη | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εργαζόμενοι του Δήμου Χαλκιδέων καταγγέλλουν την Ελένη Μιτζιφίρη

Μάλιστα πραγματοποίησαν και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κτίριο του Δημαρχείου της οδού Μεγασθένους...

Διαβάστε την ανακοίνωση που απέστειλε στο EviaZoom.gr το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Χαλκιδέων και συγκεκριμένα ο πρόεδρος Χάρης Καραμάντουλας και ο γενικός γραμματέας Νίκος Κατσαμάγκος:

«Το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Χαλκιδέων καταδικάζει την απαράδεκτη συμπεριφορά της δημοτικής συμβούλου Ελένης Μιτζιφίρη, που με ύφος και στάση «μάγκα και πολλά βαρύ» προπηλακίζει, ασκεί βία και συμπεριφέρεται ανάρμοστα σε υπαλλήλους του Δήμου, θεωρώντας ότι έτσι θα επιβληθεί.

Το Σωματείο και τα μέλη του δεν έχουν καμία ανοχή σε τέτοιου είδους συμπεριφορές, που βέβαια είναι γνωστές και από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Οι αιτιάσεις της για δήθεν προσπάθειά της «να γίνονται όλα νόμιμα» (!!!) και «να προστατέψει το Δήμο» (!!!) με αυτό τον τρόπο είναι εντελώς ανυπόστατες. Και τέλος πάντων αν έχει στοιχεία για οτιδήποτε και οποιονδήποτε, η πόρτα του Εισαγγελέα, που της είναι και γνωστή, είναι πάντα ανοιχτή. Ας πάει να καταγγείλει ό,τι έχει να καταγγείλει για να έχει και την ευθύνη των πράξεων και των λόγων της.

Οι δημοτικοί υπάλληλοι δεν θα εμπλέκονται στα πολιτικά τερτίπια και τις αντεγκλήσεις μεταξύ πρώην και νυν δημοτικών συμβούλων, δημάρχων και λοιπών.

Το Δ.Σ. ζητά από τη Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Χαλκίδας να πάρει θέση, όπως και τα ανάλογα μέτρα, γιατί η συμπεριφορά της Δημοτικής Συμβούλου εκθέτει και τη δημοτική αρχή που την τοποθέτησε σε θέση ευθύνης καθώς και το Δημοτικό Συμβούλιο ως μέλος αυτού».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA