«Παίζουν» με τη δημόσια υγεία: Και ο Δήμος Χαλκιδέων διοργανώνει διανομή τροφίμων με χιλιάδες δικαιούχους | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

«Παίζουν» με τη δημόσια υγεία: Και ο Δήμος Χαλκιδέων διοργανώνει διανομή τροφίμων με χιλιάδες δικαιούχους

Η εικόνα τραβήχτηκε από παλαιότερη διανομή τροφίμων στο Πάρκο του Λαού...

Σχεδόν όλοι οι Δήμοι της Εύβοιας καλούν σε μαζικές συναθροίσεις τους δικαιούχους (κάθε Δήμου) να πάνε να πάρουν τα τρόφιμα εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.

Πρόκειται για ωφελούμενους του προγράμματος ΚΕΑ – ΤΕΒΑ (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης – Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων) που προέρχεται από το Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Ο Δήμος Χαλκιδέων θα πραγματοποιήσει τη διανομή τροφίμων στο Πάρκο του Λαού την Παρασκευή (13-03-2020) και ώρα 09:00 έως 14:00.

Και η συγκέντρωση αυτή ενέχει μεγάλο κίνδυνο καθώς έστω ένας να είναι άρρωστος από τους χιλιάδες δικαιούχους θεωρείται σίγουρο ότι θα πάει γιατί έχει ανάγκη τα τρόφιμα.
Κανένας δεν σκέφτηκε να γίνει η διανομή στο σπίτι τους, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός ή ακόμα και να την ακυρώσουν καθώς προέχει η δημόσια υγεία.

Παράλληλα, ενώ η Κυβέρνηση έχει απαγορεύσει να γίνονται -κάθε είδους- συνεδριάσεις, ο Δήμος Χαλκιδέων, στη προκειμένη περίπτωση, διοργάνωσε σήμερα, Πέμπτη (12-03-2020) συνεδρίαση με 15 θέματα στο Δημαρχείο επί της οδού Ληλαντίων και Μεγασθένους.

Είναι προφανές ότι δεν έχουν αντιληφθεί την ευθύνη που φέρουν και την κρισιμότητα της κατάστασης...

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA