Γέμισαν από κόσμο και οι Αλυκές Δροσιάς - Περιπολικό «φώναζε» να απομακρυνθούν (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Γέμισαν από κόσμο και οι Αλυκές Δροσιάς - Περιπολικό «φώναζε» να απομακρυνθούν (ΦΩΤΟ)

Η εικόνα τραβήχτηκε σήμερα, Σάββατο (21-03-2020)...

Αρκετοί ήταν αυτοί που επισκέφθηκαν και τις Αλυκές Δροσιάς, ενώ μετά από τηλεφωνική καταγγελία μετέβη στη περιοχή και περιπολικό με τους αστυνομικούς να καλούν δια μικροφώνου τον κόσμο να αποχωρήσει.

Την ίδια ώρα υπάρχουν καταγγελίες κατά του Δήμου Χαλκιδέων αλλά και άλλων Δήμων της Εύβοιας ότι δεν έχουν σφραγίσει πάρκα και άλση όπως κάνουν οι περισσότεροι Δήμοι της χώρας.
 
Καταγγελτική ανακοίνωση εξέδωσε και ο δημοτικός σύμβουλος των Παγώνη - Μπάκα, Κώστας Ζέρβας, ο οποίος τονίζει για την δημοτική αρχή της Έλενας Βάκα:

«Η Δημοτικη αρχή θα πράξει επιτέλους τα δέοντα για την εισροή χιλιάδων επισκεπτων στις Αλυκές, στο Βαθύ, στην Αυλίδα και στο Βασιλικό. Κάποια στιγμή ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του. Επικοινώνησα προσωπικά με το ΑΤ Χαλκίδας και ουδεμία όχληση είχαν από το Δήμο. Καλές και οι γιορτές και τα πανηγυρακια καλή και η προβολή στα μέσα, αλλά εμένα ως δημοτικό σύμβουλο και κάτοικο Δροσιάς ο κίνδυνος της πανδημίας με φοβίζει τόσο προσωπικά όσο και για τα παιδια μας. Ημαρτον!!!!!!»

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA